Inlägg från: Blivande fru L |Visa alla inlägg
  • Blivande fru L

    Vi fortsätter blanda och ge

    snaily skrev 2010-01-27 16:19:00 följande:
    Ho hooo blivande fru L - kan du inte komma ut från ditt smygläsargömsle, skulle gärna prata lite överstimulering med dig...
    Haha, här är jag! Läste faktiskt om din överstimulering igår men hann inte kommentera då. Vad vill du prata om? I'm all ears!

    När jag läste att du skulle till hälsocentralen så tänkte jag faktiskt att det skulle vara oväntat om läkaren kunde något om överstimulering. Det är nog inte den vanligaste åkomman folk söker för. Tur att du hade tillgång till UL!

    När jag var överstimulerad fick jag ont när jag var igång för mycket, det var mycket bättre när jag vilade. Magen var spänd och svullen och det tryckte mot lungorna. Inget kul! Min vänstra äggstock var som mest 7,5 cm i diameter vilket är rätt rejält. Jag hade alltså ont nere i magen också, särskilt om jag gjorde hastiga rörelser. Blev stängt tillsagd av farbror doktorn att undvika hopp och vridrörelser för att inte äggstocken skulle vrida sig.

    Måste gå, är tillbaka om en halvtimme!
  • Blivande fru L

    Hej hej, allihopa!

    Det är som vanligt ingen vits för mig att försöka sammafatta tre veckors smygläsande, men ni ska veta att jag är med er alla i anden.

    Ego
    Jag mår utmärkt, tackar som frågar. Har schyssta rattar och är en aning trött på kvällarna, i övrigt har jag inga som helst gravidsymptom. Vi var på VUL den 11/1 och det var såå häftigt! Det var en liten, perfekt person där inne. Idag kunde jag inte hålla mig längre och lyssnade på hjärtljuden själv på jobbet. Det pickade på i 169 slag/minut Det är alltså inte bara Snaily som tar apparaten i egna händer. BP är förresten fredagen den 13:e augusti. Huuu...

    Snaily
    Glömde skriva att jag blev så ledsen när jag läste om hur det gick med alla äggen. Fan också! Kram.

    Nenne
    Hur mår du själv? Humöret tycks det inte vara något fel på i alla fall. Höll på att skratta ihjäl mig åt skrivbordsstolsracet igår (eller var det i förrgår?).

    Koko
    Lycka till med fortsatta smakportioner! Hur gammal är lillebror nu?

    EA
    Slött att det inte blev något med huset men klokt av er att hålla fast vid ert budtak.

    Ore
    Ledsen att höra om dina föräldrars skilsmässa. Mina föräldrar skiljde sig när jag var 22 och jag tyckte det var jättejobbigt. Det rubbar så många cirklar, trots att man är vuxen. Kram!

    PB
    Starkt jobbat med sonens plågoandar! Sök jobbet!

  • Blivande fru L

    EA&MJ skrev 2010-01-27 20:15:12 följande:


    *vinkar till Blivande*Gjorde du också den långa metoden?
    Hej EA!

    Vi gjorde den långa metoden. Den är ju lättare att planera tidsmässigt och med tanke på våra långa resor till kliniken passade det bra.

    Koko

    Åh, 5 månader redan! Taxöron är väl tyvärr oundvikligt för de flesta. Man får trösta sig med att det är ett resultat av något bra! Har också redan tänkt taxörontanken.
  • Blivande fru L

    Koko

    Jättebra att du går hos kuratorn och att du tycker att det ger dig något. I slutändan blir det givetvis bra!

  • Blivande fru L

    Hej Tinga!
    Ja, nu är magen svullen av andra orsaker än att den är full med vätska och stora äggstockar. Överstimuleringen blev mycket bättre kring jul, sedan dess har jag mått bra.

    Nu är det dags för te och nybakat bröd som en kompis kom förbi med ikväll.

    Kram på er, vi ses väl om tre veckor ungefär.

  • Blivande fru L

    Hoppar in för att gratulera familjen Viktualia till Trollet! Skönt att höra att ni har det bra på BB och det låter på det lilla jag läst om förlossningen som att det gick bra till slut. Stor kram till er.

    Ego - Sist jag skrev sade jag att jag skulle vara tillbaka om tre veckor... Då skämtade jag, men det är tydligen så det tycks bli eftersom jag sällan kan skriva på dagarna när det är som mest aktivitet här. Ger mig inte in på att försöka kommentera nu, det är svårt att summera det man läst under så lång tid.

    Mer ego - Magen växer och jag med den. Hade gått upp över 3 kg på senaste BM-besöket. Måste nog hålla igen lite med allt jag unnar mig. Vill helst inte sluta på + 30 kg om det går att påverka. Idag går jag in i vecka 16!

    Kram på er alla och trevlig helg!

  • Blivande fru L

    BS - Jag går hos min favoritkollega i grannkommunen. Det kändes lite väl nära att gå till kollegan i rummet bredvid.

    Kram tillbaks PB! Undrar också hur det gick med sonens skidutrustning. Passade det?

    Telis - Ja, visst är det bra att jag växer. Men inte hur mycket som helst.

    Håller med om att det härligt med ljuset på eftermiddagarna och att fåglarna kvittrar! Här har vi inte sett av något snöoväder ännu men det verkar komma i morgon av väderleksrapporten att döma. Maken och jag håller oss inne i morgon, vi ska baka surdegsbröd för första gången. Spännande!

  • Blivande fru L

    God förmiddag i tråden!

    Koko - Gick det bra att dricka lite mjölk? Hoppas det!

    Nenne - Nej, jag känner heller inget fladder och är otååålig! Jag vet ju att det kan dröja till vecka 20 och ännu längre innan det känns, ändå hoppas jag på att få känna det NU! Märkte i morse att det känns som att ligga på en boll när jag ligger på mage. Häftigt! När ska ni på RUL? Jag har tid den 15/3.

    BS - Vad jobbigt det låter med din foglossning. Du ska inte kolla upp om du kan bli sjukskriven i stället så att maken kan vara föräldraledig?

    Liten - Vad gulligt av din make att ordinera skumbad åt dig!Hoppas Mindre börjar piggna i.

    Ore - Förstår din besvikelse över att inte komma iväg på tjejträff. Hoppas det blev en skön kväll i tv-soffan istället.

    PB - Jag tror inte mina ögon. En BLOMMA?! Det verkar bli vår i år igen! Du kan väl lugna tjejerna i majtråden med ditt vårfynd.
    Angående hur många ägg som sätts in vid en IVF gäller samma regler i mitt land som i ert. Det är endast i undantagsfall som man sätter in två. Tvillingggraviditeter medför en hel del risker även om det oftast går bra.
    Vad snällt av dig att skotta så fint för postis!

    Fru E - Förstår att du oroar dig lite inför karusellen ni ska hoppa på. Jag tror att ni gör rätt i att berätta för din bror och hans fru. Jag tyckte det var skönt att de närmaste visste vad vi gick igenom. Håller tummarna håååååårt för er!

    Snaily - Åh, Mikael Björklund! Han är ju vår lokalkändis! Han är verkligen supertrevlig och berättar alltid så bra om maten plus att han får en att känna sig speciell när han går runt och pratar.

    Porchez - Kram till dig, det är så tråkigt när nära personer dör. Begravningar är verkligen jobbiga händelser även om de är fina.

    Mugglan - Min faster backade i vår grindstolpe av metall två (2) gånger vid samma tillfälle när hon skulle backa ut från gården. Hennes man konstaterade att en bil är ett bruksföremål, det var väl inte hela världen. Så lugn hade inte jag varit! PMS-kram!

    Muffinstönt - Hoppas du hann till bion i tid!

    Ego - Här har det inte snöat mer än kanske 10-20 cm. Däremot har blåsten samlat det i höga drivor som maken som bäst håller på att skotta undan. Och här sitter jag och latar mig... Ska nog gå ner och måla lite - av förekommen anledning vill vi gärna ha så mycket som möjligt klart till sommaren.

    Puss och kram på er, tjejer!

  • Blivande fru L
    BrudSommar2006 skrev 2010-02-21 15:38:35 följande:
    Blivande, jag vet inte om det kommer att göra så stor skillnad att vara sjukskriven, gissar att jag får göra ungefär lika mycket med Astrid då som nu...
    Jag tänkte att det kanske vore lättare för dig att "bara" ha hand om Astrid och låta maken sköta resten? Du vet nog bäst själv vad som funkar för dig. Hoppas att det blir bättre med foglossningen snart!
  • Blivande fru L

    Välkommen hem, Vickan! Måste vara både skönt och jättekonstigt att ha en person till hemma.

  • Blivande fru L
    passionsblomman skrev 2010-02-21 15:59:12 följande:
    Blivande: Vaddå för land är det som är "ditt land" *helt ovetande*
    Haha! Jag inboxar dig.
  • Blivande fru L

    Hallå i tråden!

    *Tittar ut ur min smygläsarhåla.*

    Nenne - Vilket minne - visst var det idag vi hade RUL. Allt såg fint ut, det är en tumsugande krabat med utstående öron där inne. Härligt att se! Vi tog inte reda på vilket kön det är men jag är av någon anledning helt övertygad om att det är en pojke. Lycka till imorgon och grattis till de små puffarna i magen!

    Fru E - Grattis till ett toppenembryo! Jag blev överstimulerad när jag blev gravid (samma vecka som TD, alltså) och var sedan sjukskriven i fyra veckor. Hoppas att du blir bra snart och att ni får ert plus!

    Snaily - Stort lycka till imorgon! Förstår att det är pirrigt och håller med dig om att det är märkligt att man inte bryter ihop helt och hållet av osäkerheten. Håller tummarna!

    Det är svårt att summera tre veckors smygläsning... Kram till alla!

  • Blivande fru L

    Fru E - Jag var svullen ända från äggplockningen och ännu mer svullen blev jag dagarna innan jag plussade (två dagar före egentliga TD, jag kunde inte hålla mig ).

    När det var som värst med vätskan i buken gjorde det ont när jag gick raskt eller rörde mig snabbt. Kan inte säga exakt varför men vet att överstimulering kan förvärras när det blir en graviditet. Antagligen något med hormonerna. Hoppas att du blir gravid men att överstimuleringen går över snabbt!

    Jag kände några små "stick" i magen före jag plussade men annars var jag lika skengravid som varje gång före BIM... Kram!

  • Blivande fru L

    Hej Vickan! Tack! Vad kul att (största delen av) er vagn har kommit! Tur att ni fick låna en liggdel så att ni kan komma ut i vårvädret. Tyget på liggdelen var inte helt i min smak...

  • Blivande fru L
    MSW skrev 2010-03-15 20:32:30 följande:
    Håller på och läser ikapp med såg att BF-lista efterfrågades, så här:BF-listaVänner 19/3 2010Parnassia 4/4 2010Snorkfröken 28/7 2010Nenne 12/8 2010Blivande fru Muffins
    Jag har BF 13/8. Fredagen den 13:e, alltså... Spooky!
  • Blivande fru L

    Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Grattis Snaily!

  • Blivande fru L

    Fru E - Fan också! Stor kram till dig.

  • Blivande fru L

    PB - Hoppas(för det måste man göra!) att det uteblivna plusset beror på att du testat för tidigt.

    Det måste kännas tufft just nu. Har inget annat än en virtuell kram att erbjuda. Kram!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge