• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    mugglan - om du är intresserad så kan jag skicka ned en bunt. Inboxa din adress så fixar jag det i nästa vecka.

  • Lapinette

    mugglan - när jag någon gång har provat med proggisar när jag inte gjort IVF tog jag en om dagen. Men det finns säkert bättre proffs gällande proggisar här inne som kan svara.

  • Lapinette

    Tror inte BS äter kött alls... om jag inte minns fel.

  • Lapinette

    Cicci - alltid tragiskt med skilsmässor och speciellt om det är så små barn inblandade.

    Mugglan - got your mail!

  • Lapinette

    Min mamma som älskar att ta upp solskenshistorier gällande ämnet "hoppsan jag blev visst med barn" har självfallet berättat om Fogdö. Låter supertungt med 3 små.

    nenne - mums med kyckling med cashewnötter.

    EA - maken skulle aldrig tolerera att vi åt mackor på kvällen utan det är jätteviktigt med middag. När jag bodde själv kunde jag äta filmjölk, ägg och macka ... låter som en frukost men för det mesta lagade jag faktiskt mat enbart till mig själv och tog med rester som matlåda. Denna vecka har bestått av hemmagjord pizza, quiche Lorraine, entrecote och till helgen blir det lasagne.

  • Lapinette

    porchez - det blir att bädda ned sig och se en massa filmer i helgen.

    Själv har jag tankat mig full med vitaminer och tänkte ikväll ge mig iväg och hämta mina träningsbiljetter inför helgens klasser ute på Frescati. Passar då även på att äta lite bibimbap med maken på Arirang som jag har bokat. Just nu ska jag väl erkänna att jag inte känner för att sätta näsan utanför dörren. Ganska så skönt och trivsamt att sitta hemma hela dagen.

  • Lapinette

    Vinkar godnatt till Sweetan och Vickan! Ska liksom Cicci upp tidigt imorgon så det är bara att nanna kudden.

  • Lapinette

    En trött Lappis vinkar in till er andra. Näst intill 8 timmars träning denna helg. Det känns i kropp och knopp på en gammal och sliten kanin.

  • Lapinette

    Tinga - lycka till på jobbet imorgon! Det har varit jätteskoj. Helt fantastiska koreografer och lärare men idag var jag seg i både kropp och huvud så för mig hade en dag räckt gott och väl.

    Vickan - lycka till på UL!

  • Lapinette

    Vickan - jag håller tummarna att det kommer att se bra ut!

    Liten - krya på dig!

    Sweet - hoppas presentationen kommer att gå bra! Trist att känna sig så där omotiverad. Det går i vågor för mig. När jag har det lugnare dvs något projekt som inte går bra så blir jag omotiverad. Som tur är så är det inte så jämnt.

    nenne - låter som en mysig helg. Min stackars make har inte fått mycket tillstymelse till sex. Mens hela förra veckan, i helgen har jag varit död när jag kommit hem och imorgon är det dags för nedsövning och ev. livmodermakeover.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge