• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    Koko: tack för din kommentar om vilken berg-och-dalbana jag lever i! Skönt när ngn förstår! Jag är ganska mkt känslomänniska och går in för saker till 100-150% när jag väl bestämmer mig. Och det är ju ett problem när det gäller barnskaffandet där vi alla vet att det är inte hur mkt man försöker som spelar roll...

    Men just nu är jag rätt mkt i jämvikt och jag hoppas att jag får behålla det även vid nästa BOM.

    De senaste dagarna har jag kommit på att tänka "tvärtom". Istället för att önska mig ännu mer i livet (ett barn till) så tänkte jag att tänk om ngt av allt det fina jag har skulle försvinna! Tänk om Moa skulle bli allvarligt sjuk tex. Det får mig verkligen att uppskatta livet så som det ser ut just nu.

    Livet är bra just nu! Och det är ju FREDAG dessutom!

  • muggles
    MuffinsTönt skrev 2010-02-05 09:54:17 följande:
    MugglanTevlig aktivitet ni har planerat in där.
    Japp jag accepterade aktiviteten så nu ligger den i min kalender, förmodligen med en påminnelse dessutom
  • muggles

    Nenne: jag vet. Det är den mest spridda myten kring det här med barnskaffande. Jag sa till en väninna (den fö väldigt kloka Miss X som även hon trodde på den här teorin - först): hur skulle man kunna påverka med psyket hur ägget lossar, hur spermien tar sig fram mm? Och när hon hörde det på det viset så höll hon med Skulle äggledarna knipa då om man tänker på det för mkt och "spänner sig". El skulle spermierna simma fel. El skulle aladåben bli extra fet och ogenomtränglig? Jag bara undrar, va, va, VA?!

  • muggles

    Muffinstönt: Vänner hade läst ngnstans att många tidiga mf beror på fel på spermierna. Det finns ju rätt många spermier i en och samma utlösning och det gör att många av dem har dålig kvalitet. El nåt sånt. Jag är inte så insatt... Jag har ju bara hängt här i 3,5 år och vet mer än de flesta BM...

  • muggles

    Lergubben: "app, app, app, nu tänker hon för mkt på det. Som straff ska hon få vänta en månad till. Avboka spermiekonferensen!"

  • muggles

    EA: ahaaa, är det såå. Tänkte inte på det... Klart äggskalet hårdnar om man tänker på det för mkt, det är ju självklart.

    Och de som lyckas på första försöket - de har naturligtvis inte tänkt på det här alls! Eller hur?! Det är ju först när man misslyckats en sisådär 4-5 gånger som man överhuvudtaget ägnar det en tanke. Eller hur?!

    men ja ä int bitter...

  • muggles

    Lappis: fö är du min förebild på hur man ska njuta av livet! För inte kan man gå hela livet och vara missnöjd över att man inte fick ett barn el två barn, det vore ju väldigt synd.

  • muggles

    Muffins: gött med lite götebosska i tråden! "la" och "vagn"
    Har du lämnat in blankett till Sisttrafik att du får ut ersättning (det gäller väl om man blir mer än 20min försenad?), el gäller inte det vid force majeur = snö?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge