Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Vi fortsätter blanda och ge

    Hej tjejer!

    Vickan
    Välkommen hem!! Va spännande att läsa din förlossningshistoria. Äta gelehallon.

    Avatar var jättebra!! Både storyn och 3D. Man blev alldeles förtrollad. Bussen körde sakta men säkert fram till målet. Nånstans på motorvägen kom jag på att säkerhetsbälte vore kanske bra att ha. Vilket jag annars aldrig skulle tänka på. Men fanns det nån? Nää?! Trodde det var lag på det nu.. att bussar ska ha säkerhetsbälten menar jag.

    Resan var betydligt jobbigare. Det tog 10 min längre men däremot fick jag ta tre olika bussar för att komma hem. Vanligtvis räcker det med en vagn raka vägen hem. Men jag ska inte klaga. Det är mkt fler vagnar/bussar som inte åker än tvärtom. Fördelen med att bo såpass centralt.

  • MuffinsTönt

    Fan va sur jag är nu!

    Jag var med i en tävling som fanns hos en av de största bloggarna. Visst var chansen liten att vinna när det var typ 1000 (!) som var med. Chansar man inte så vet man inte. MEN...

    Den som vann följde inte ens reglerna. DReglerna var 1. Svara rätt på frågan i tävlingen (svaret kunde man hitta på sponsorernas hemsida) och 2. skriva sin motivering på sin egen blogg. Den som vann hade visst svarat rätt på frågan men däremot så skrev han ingen motivering eller länkade till tävlingen på sin blogg. Det borde räknas som regelbrott, tycker jag. Hur svårt är det att följa reglerna? Och framför allt hur svårt är det att bara blunda och välja bland dem som följde reglerna? Jag förstår att det är liite jobbigt att läsa igenom 1000 kommentarer och ev klicka på 900 blogglänkar. Men hon kunde ha skött det hela på ett snyggare sätt.

    Sen tyckte jag inte heller att h*s motivering var ngt speciellt. Det var typ "jag har en fotoblogg som jag lägger upp mina bilder på. Men min dator är paj så jag kan inte blogga eller lägga upp bilder." (Jaha,men din viktigaste redskap är väl kameran? tänker bittermuffinsen då.)

    Nää,nu har jag spytt färdigt här.

  • MuffinsTönt

    Morgon tjejer!

    Jag läste i tidningen att SL/SJ sa att skulle va hemma istället. Det sa jag till morsan också igår kväll. Det är inte säkert att bussen går ändå ut till hennes jobb, vilket betyder att hon får plöja igenom en massa snö för att komma fram. Sen så jobbar hon bara halvdag känns sådär att sitta på en buss halva tiden då.

    Men hon är envis och gick idag. Undrar vem jag har fått den sidan av...

    Am
    Va jobbigt att dagiset är stängt. Tur att du är hemma ändå. Tänk om båda två jobbar. Ska den ena stanna hemma? Går det under vab?

    Lappis
    Kom du fram i tid till jobbet? Tur att det chefen inte är ensam iaf.

  • MuffinsTönt

    Apropå tybglöjor o naturligt vill jag slå ett slag för menskopp! *åter till tvättstugan igen*

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Du tipsade mig om Borgafjäll för ett tag sen. Jag tyckte det var superfint där men låååångt att åka (från göteborg).

  • MuffinsTönt

    Skidskola är jättebra. Dels så lyssnar dem på ett annat sätt än om de är med föräldrarna. Jag kan säga att skidskola till mig räddade många sura stunder mellan Grabben och mig. Sen så var det ju skönt för honom att kunna åka på de större backarna. Samma princip för föräldrarna gissar jag.

  • MuffinsTönt
    BrudSommar2006 skrev 2010-02-22 13:44:04 följande:
    Nenne, ja det är nog tänkt att han ska kunna bli helt bra men det har ju som sagt gått ett år nu.Om Iris och Astrid vill lära sig åka utför får de klara sig själva, ingen lifthjälp här inte...
    BS
    Är det någon som har skadat sin axel vid skidåkning?
  • MuffinsTönt
    BrudSommar2006 skrev 2010-02-22 13:48:21 följande:
    Muffins, ja, maken, vid längdåkning!
    Fy! Hoppas det blir bra mkt snart då. Själv fick jag operera knät efter slalom. Den är inte heller helt frisk. Men det är lite av mitt fel också. Jag känner att den är bra/bättre när jag tränar regelbundet. Men nu när det är dåligt med det så känner jag av knät mer.
  • MuffinsTönt

    Haha! Påskkärring!!! Hade han kvast istället för skistavar också?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge