Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    tur de inte vägde vårt handbagage när vi reste från Bulgarien, jag hade hela väskan full i en massa jävla porslin som vi köpt (som nu är sålt för länge sen på loppis) till oss själva och hela släkten, förutom spriten. Fattar inte att det fick plats.

    Aaaawww, MAMMAAAAA

  • nennesjuttioåtta

    nähäpp, dags att plocka ihop bäckenet och bege sig ut på stan för sko-, present- och slipsjakt inför helgens bröllop. Ute i god tid? Jajemän. AAARGHHH!

  • nennesjuttioåtta

    hejhej!

    Porchez
    ouuch! Kissa i en gammal sillburk eller kanske en creme fraicheburk? Lite skörare dock Konstigt att du inte fick en burk med dig hem...

    PB
    *gulp* Nej.... inte rosa. Inte rosa. Fy fan vad överjävligt orättvist och tråkigt!!!!! *kramar om varmt och länge*

    Ego
    Dagens i-landsproblem
    Jag köpte Kanebo 38° (den med böjd borste för volym). Sitter jättefint men hur i helvete får man bort den utan våld?!??! Ja, jag fattar. 38-gradigt vatten. Men det är ju skitsvårt att få den att börja smula sig och man ser ändå ut som en tvättbjörn innan man är klar. Jag tappar ju fransar efter varje gång! Skräp!

    Och har någon här haft ont i diafragman som gravid? Eller det kanske inte har något alls med graviditeten att göra... Det dyker upp varje eftermiddag/kväll och det känns ömsomt som ett spett kört rätt genom kroppen och ut i ryggen, ömsomt som om jag svalt en bolltistel/sjöborre (tänk er de där i Thailand med långa spröt) och så pirrar det ? liksom bortdomnat. Och det går över något om jag ligger ner (bara jag inte ligger på höger sida). Det är knytnävsstort på höger magmuskel, men ändå i mitten, precis under brösten. Bm trodde det hade med foglossningen att göra men då när jag förklarade sist kändes det mer i revbenen nu är det mer som mjukdelarna. Är det för att magmusklerna håller på att dela sig? Då är min foglossning en smekning i jämförelse. Tur det inte är hela dagarna iaf, så jag överlever ju.

    Alltså, det här med barnvagn. 10 av 10 blev ju underkända, vilken ska man då välja? Jag vill inte knipsa av varken mina eller mitt barns fingrar eller att den fäller ihop sig eller att handtaget lossnar... Crap.

  • nennesjuttioåtta

    Parnassia
    oooh väntar på förlossningsberättelsen! *trummar på skrivbordet*

  • nennesjuttioåtta

    wohoo idag har jag RAGGMUNK i matlådan! GOTTigottgott!

  • nennesjuttioåtta

    snorkis
    ja jag vet inte, det är ju som en fog längst ned på revbenen också, som var vanligt att få ont i vid foglossning (sa hon, jag hade aldrig kopplat) men det här är liksom högre upp och i mitten . Får ringa nu efter lunch när det är telefontid.

    PB
    awww, ha en härlig mor-son dag!!! Och jag tror eskimån är en fighter, som sagt...

    Lappis/Vickan
    jag har provat att gnussa ögonfransarna med fingrarna men rycker ju några då varje gång. Sen har jag blött jättelänge med tokheta bomullsrondeller, dragit och tvinnat men det tar ändå längre tid än med någon annan mascara jag haft. Fast den smular ju inte dagtid iaf. Det är ju ett plus.

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    det var en ny version jag köpte, så de kanske har ändrat lite? Nåja, ögonen blir ju rena till slut men jag funderade om jag missat något väsentligt. Jag vänjer mig säkert.

    jag ska tänka på dig när jag vräker i mig raggmunk med fläsk, lingonsylt och råkostsallad.

    Skönt om febern verkar ha släppt, det var nog sista vintersjukan du åkte på! Så nu r det bara att börja skutta igen!

  • nennesjuttioåtta

    nu har jag iaf pratat med bm, men hon trodde det var gallbesvär så nu väntar jag på att hälsocentralen ska ringa upp istället.

    Liten
    nä, jag har inte provat att börja emd rengöringen. Tack för tipset! Tror inte mina fransar är orsaken till problemet, iofs blir det en del mascara som ska bort, så det kanske är en poäng därhahahah!

  • nennesjuttioåtta

    aha så det borde vara gallan då. Det enda jag vet är att man kan äta gallkost, som gamlingarna på vårdhemmet där jag sommarjobbade. All mat var grå. Yeiiii... NEEJ får man inte äta rabarber så dör jag!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge