• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    nenne - härligt, redan vecka 13!!!! Nästan så vi borde ta fram skumpan ... men usch, jag pallar nog inte ens ett fullt glas idag.

  • Lapinette

    AM ? instämmer med tidigare inlägg lät som en otroligt avancerad och god middag ni hade i helgen.

    Snaily ? har ni inte fått någon snö alls??!!

    Förstår din känsla inför en ny IVF och det är helt rätt att lägga sig ned och dra täcket över huvudet. Tror det är viktigt att få sörja, gråta ut och deppa innan det är dags med nya friska tag. En av anledningarna till att jag alltid tog några månader emellan varje IVF. Jag behövde landa i vardagen igen innan jag kunde köra på igen. Gällande de olika sprutorna så tror jag inte det är någon större skillnad. Jag tog alltid Otrivelle.

    Nenne ? härligt med två skidresor inbokade. Jag är orolig att vi inte kommer att komma iväg. Har gett maken lite olika förslag varav ett är att besöka våra (främst hans) vänner i Österrike. Det hela ligger liksom på honom och inget händer *SUCK*. Flygbiljettspriserna blir bara dyrare och dyrare.

  • Lapinette

    mugglan - låter sunt med ett besök och samtidigt förstår jag att man en dag behöver landa och njuta av det liv man faktiskt har ... och inte det som man hoppas på att få.

    Liten - helgen var suverän och bäst var Tony Stones house i lördags. Körde bara en spinningklass fast jag hade två inbokade men kl 09.00 i söndags kände jag inte för att köra mig slut av någon fransman utan tog faktiskt sovmorgon.

  • Lapinette

    Vickan, håller tummarna att allt ser bra ut!

  • Lapinette

    Liten - har fått en massa utskick om det där jippot i Globen men tror inte det är någon av mina träningskompisar som ska gå. Det ligger för nära Nike Convention. Jag har nästan enbart gått för utländska tränare i helgen förutom just på den spinningklassen jag körde. Körde den enbart pga musikvalet och temat på klassen - house.

  • Lapinette

    Ahhh... och apropå utländska tränare så har jag ju kört en del i Frankrike. Kändes extra kul därför att köra step och dance för en fransman som mina kompisar hade släpat dit. Man blir glad bara man hör hans uttal på engelska och sedan en bit in i passet har glömt bort engelskan totalt och kör allt på franska. Me like! Dessutom är han ett riktigt muskelberg och ser sååå macho ut tills han börjar prata och köra klassen och han är sååå feminin (bög)! Så jäkla härligt!

    Oj, idag kan jag omöjligt koncentrera mig på annat än träning och helgen som varit. Har suttit på youtube och tittat på Tony Stone.

  • Lapinette

    Snaily - känner igen det där med att impulsshoppa resor på nätet! Och vi tröstar oss ideligen med resor, goda middagar och dyra viner. Något ska man väl ha för att man är barnlös!!! Skämt å sido, förstår till fullo att det känns tungt och jag hoppas du snart hittar något som kan ta dig ur det där svarta hålet. STOR KRAM

  • Lapinette

    Vickan - tjohooooooooooo!!!! Dags för Trollet att ta tag i elgitarren och hålla sina föräldrar vakna om natten.

  • Lapinette

    Vet inte ens vad jag har för märke på mina vandrarkängor men de är inköpta i Frankrike ... fast ni kanske diskuterar några andra slags kängor. Hänger inte heller med när det gäller "outdoor". Jag som mest harvat omkring i sunkiga gympasalar eller gym.

  • Lapinette

    Shit, såg på pappret med all info att jag skulle bekräfta min operationstid 14 dagar innan! Fast jag fick ett sms i förra veckan, en vecka innan, om att jag skulle komma dit 13.30 imorgon. Så jag tror att jag ska dit. Har klipp naglarna och ska snart hoppa in i duschen och skrubba mig. Tänkte ringa imorgonbitt för säkerhets skull och kolla om jag ska dit eller om jag får äta frukost.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge