• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    Loggar bara in snabbt för att önska stort lycka till till Vickan Trollet och Herr Vickan!
    Godnatt!

  • MSW

    Vickan: Oj så spännande! Jag blev igångsatt fast de satte juh igång mig med hjälp av att ta hål på hinnorna.. Sen fick jag värkstimulerande (som de senare skruvade ner, eller kanske till och med stängde av).. Det funkade juh bra, fast moderkakan ville juh inte lossna som den skulle, vilket som (ore?) sa är vanligare om man får värkstimulerande!

    Jag tror att jag skrämde några stackare när A föddes, då jag mitt i öppnandet behövde gå på toa och fick en värk på vägen.. De var där på någon undersökning..

  • MSW

    Mrs muffin: Välkommen! Täta pojkar(?)alltså..

    Grattis Parnassia!

    Och Porchez och snorkis, kul att se er! På något vis tyckte jag att du snorkis var ganska lik som jag tänkt mig dig.. (konstig mening..)

    Hittills går det bra på praktiken.. Skönt! Kan väl bero på att jag inte har börjat fundera på mina uppgifter ännu.. Känns juh som när jag var där och jobbade... Well well!

  • MSW
    MrsMuffin skrev 2010-02-16 20:11:34 följande:
    viktualia: Just det, bloggen ja...höhö. Ibland blir jag lite skraj, kanske rätt osmart att lämna ut sitt liv på nätet. Hoho. MSW: Ja, det skiljer femton månader mellan grabbarna...vilket känns ibland.
    Nu när den lille börjar bli lite större kanske det känns lättare eller? (kanske jag inte har med att göra iofs...)
  • MSW
    _koko_ skrev 2010-02-16 20:14:38 följande:
    mrsMuffin - 15 månader, wow! Åh, jag skulle verkligen behöva gå och lägga mig...Magsjukan verkar förresten vara falsklarm! Lillebror har inte bajsat något mer sen tidigt i morse och conny hade harpluttar i eftermiddags! Skööööönt!
    HUr länge är det mellan dina pojkar? Det är väl inte så särskilt långt heller..?
  • MSW
    _koko_ skrev 2010-02-16 20:19:21 följande:
    MSW - En hel evighet längre: 19 månader ungefär. Och ja, magsjuka kan vi verkligen klara oss utan!!!
    Min mamma-grupp-kompis har 16 månader mellan tror jag det blir.. Men det finns juh fördelar och nackdelar med allt.. Jag har alltid önskat mig en syster i nära ålder.. Fast nu är jag rätt nöjd med mina ganska utspridda syskon..
  • MSW

    Vickan: Hur känns det nu då? Fortfarande lugnt? STort lycka till i alla fall! Så spännande att ni snart får träffa trollet!
    Kom ihåg att det kändes helt surrealistiskt kvällen innan vi hade fått tid för igångsättning, vad gör man sista kvällen innan man får barn liksom!

  • MSW

    Har ni några idéer för hyffsat smidig mat att servera på 25års kalas, och några lite roliga saker att göra (lekar eller tävlingar typ..) förmodligen blir det en hel drös med "ungar" under två år..

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge