Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    EA
    tack för tipset! Jag har blivit lite bättre sen jag bytte rengöring (till Rosenserien) så jag funderar på deras hudkräm också. Vilken olja? Vi har raps-, oliv-, barn- och havandeskapsolja att välja på.

  • nennesjuttioåtta

    åh det måste jag med. Eller cykla. Lockar sådär. Men Nancy blir nog glad då så hon får ut och springa av sig lite. Igår sprang hon som Usain Bolt rätt mot en lönn och kom väl en två meter upp på stammen innan hon inte riktigt visste hur hon kom dit eller varför. Trots nyklippta klor. Sen klättrade hon även uppför husses ben när han bjöd på köttfärs.

  • nennesjuttioåtta

    nej hörrni. Hej då. Eller nej... Hej! Eller va fan säger man...

    Hä på dä!!!

  • nennesjuttioåtta

    *gäsp*
    jävla kattkräk, inatt har hon hållit igång hela jävla natten med sitt hoppa på dörren-trick, jama som en kåt varghanne i ett kör, vält blomkrukor (igen! Händer aldrig på dagtid) och vi har inte sovit mer än någon timme nu på morgonen. Snart stryper jag henne! Nu har vi försökt att inte släppa ut henne när hon hoppar på dörren men hon ger sig ju tamejfan aldrig så då får vi lyssna på den där prickiga chihuahuan på crack i en timme tills hon blir hes och ger sig på något annat som vi blir galna av. Planschen. Pilla på ljuslyktorna i fönstret. Krafsa på sängen. Bita hål på plastpåsar.

    HJÄÄÄLP! Vi fattar ju att hon är understimulerad men vad fan ska vi göra? Vi tänkte ju inte para henne förrän nästa år men blir det bättre om hon får en vän eller vad gör vi för fel, eller vadär det för fel på henne?!?!?

    Snaily
    grattis igen till den blinkande pixeln, UNDERBART!!!!!

    EA
    I know, det är ju därför man är så ledsen. Inte för att andra är gravida (ok, lite), utan mest för att det inte är man själv som är det. *kramar*

    Tinga/Cicci
    Jo, den trehjulingen vi kollade på hade ett stort hjul fram men det vek sig fel när vi skulle fälla ihop den varannan gång ungefär så den gick fetbort. Emmaljungan tänkte vi inte på var låg för vi är ju rätt korta båda två. Så det står mellan Emmaljungan och Brion. Brion är ju dyrare också. Kul med Japan förresten, Tinga!!!!

    Koko
    lycka till med sömnadsprovet!

  • nennesjuttioåtta

    fast understimulerad, hon får ju gå ut hur mycket hon vill (vilket hon gör ) när vi väl är hemma. och vi har provat att trötta ut henne med laserpekare, vippor, råttor och även fast hon ligger som en tappad byxa på golvet och bara flåsar efter att hon sprungit sig blå efter den där jävla röda pricken så tar hon ändå alltid nattpasset från 12 och framåt och driver oss till vansinne.

  • nennesjuttioåtta

    Tinga
    mm det var en sån vi provade som kukade ur när vi skulle fälla ihop den om och om igen. Annars verkade den jättebra!

  • nennesjuttioåtta

    Men säg vad jag ska göra med kattfan istället!

  • nennesjuttioåtta

    dålig fredag som bara börjar med fula ord! Förlåt!

    *slår igång spotify*

    Goooooooooo morrron go morron go morrroooooon!!!! *fulvickar på arslet*

  • nennesjuttioåtta

    Hon sprand dessutom rätt över oss ett par gånger också. OOUUFFF! Men hej, jag sov bara här.

  • nennesjuttioåtta

    kanske dags för avmaskning?!?!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge