Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    fy fan vad bra jag är på att dubbelklicka på musen!

  • nennesjuttioåtta

    tack detsamma lappis (du vet om att du glömt slå av webkameran, va?)!

  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2010-04-16 17:00:53 följande:
    och min går som ett skållat troll sedan jag bytte batterier
    Mr Rabbit?!?!
    nej, nu måste jag kila. Puss på er!
  • nennesjuttioåtta

    God morgon!!!
    Oj, vilken helg! jag har räfsat trädgården efter allt bös som blev när vi fällde träd, fixat penséer, sopat trottoaren och fått så ont av fogarna att jag gått som quasimodo, men det var det värt. P har satt upp gardersobsskjutdörrar, huggit ved, vi har vårstädat och plockat undan vinterprylar, räddad Nancy från att bli påsatt, grillat, njutit, pippat och druckit vin. Alkoholfritt för mig och en halvflaska till P. Nu är jag gräsänka några dagar...

    PB
    Jo, Nancy får vara ute på nätterna, men hon är ju inte ute så länge utan hoppar på dörren för att hon vill in. Sen är hon inne en halvtimme innan hon vill ut igen. Så är hon ute en halvtimme innan hon vill in. Und so weiter. Men sen hon blev jagad av tjock-Ragge upp i tallen så har hon hållit sig relativt lugn. I natt var hon nog bara ute en gång runt 4-snåret.

    nu: produktionsmöte!

  • nennesjuttioåtta

    ha det gött i götlaborrrrg, AM!

  • nennesjuttioåtta

    PB
    ja hon är bortklemad! Men vi har försökt att inte släppa ut henne utan ignorera henne men det är då hon välter blomkrukor, rusar över oss, petar ner grejer från tavellisten ovanför våra huvuden rätt ner i ögonbrynet på husse, sätter planschen i gungning, jamar/skriker/ylar, krafsar.... Så nu ser vi fram emot kattluckan!!!

    Tinga
    oj, grattis till shoppingen! Kul! Jag gillade den första lampan bäst, den var skitsnygg!

    Awww goa Moa! Eskimåpuss!!

    Snaily
    du, det var ju inga lyriska ovationer från någon av föräldrarna när vi berättade heller, trots att framförallt makens föräldrar hade tjatat sig blå i flera år. Men de vågade helt enkelt inte, eftersom vi berättade så tidigt och dels med att de inte fattar riktigt. Så ge det tid, det är ju inte den reaktionen man vill ha men förhoppningsvis sjunker det in så småningom.

  • nennesjuttioåtta

    BS
    Och vi som tycker hon blivit värre sen hon orkat sig ut efter vintern, och går ute flera gånger per dag. Hon går ju fortfarande på p-piller så efter att vi parat henne så kanske hon blir lugnare också. Det känns ju som att hon gör så mycket med flit, för hon skulle aldrig välta en blomkruka dagtid t ex. Men så vaknar man av att hon ligger mellan oss med kroppen under täcket och huvudet på kudden och ser å bedårande ut att man kan ju inte bli arg på henne.

  • nennesjuttioåtta

    fy fan, sånt här tycker jag är kul



  • nennesjuttioåtta

    Det är ju nästan R2D2-varning på kattluckan, men vi har hört om såna som bara har lucka där de tkommit in igelkottar, andra katter (utom deras), skator... Eller en sån med magnet, där hade katten fastnat i fönsterblecket.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge