• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    Snorkis: grattis till jobbet, vad KUL! Gött med löneökningen också.

    Ah, maken är hemma igen - UNDERBART. Jag har saknat honom massor.

    Tjejkvällen blev lyckad, och det blev tom dans senare på kvällen Hög volym kl 01 är ju inget problem i hus Och ingen skallebank heller.

  • muggles

    Oj då Vickan är det förvärkar på gång?! Lycka till säger jag redan nu!

    Telis: det är såå vanligt att de har ont i magen de första veckorna, är inte säkert att man kan göra så mkt. Men det brukar gå över (det har du aldrig hört förut va? )

    EA: fyller du år? Grattis!! JAg fortsätter nog kalla dig EA om du inte misstycker.

    Nu har vi bara 4 flyttkartonger kvar att packa upp förutom de som står i garaget - jippiee.. Snart Mästarnas mästare och semla!

  • muggles

    Fru E skrev 2010-02-09 08:32:38 följande:


    Mugglan-har ni börjat ladda inför ÄL ännu!?!
    Haha, jag fick mig en redig omgång när maken kom hem. Vi har ju en del att ta igen iom att han var borta en vecka och dessförinnan var det tant.
  • muggles

    EA: härligt att ivf drar igång nu, ett stort fett lycka till från mig redan nu!

    Cicci: vad jobbigt att inte Skorpan äter, visste inte att ni hade problem med det.

    Tinga: jag tror det är bra att du är ärlig om hur du känner. Jag känner som alltid igen mig i det du skriver, jag har känt i närheten av det du gör när det var som värst med amning och sömnbrist. Som jag nämnt tidigare så fanns det stunder när jag ångrade att vi skaffat barn För mig gick ju den fasen över ganska snabbt och du har ju dessutom två st att oroa dig för. Jag förstår att du är arg också och kan inte det vara nyttigt? Att få ur sig all frustration genom att svära och leva om, vara arg på neo-personalen etc. Det är ju frustration som måste ut. JAg känner så väl igen det här med upp- och nergång. Och vid varje uppgång hoppas man att "nu, nu har det vänt" och sedan blir man så oändligt besviken vid nästa bakslag. Så var det ju för mig och min amning. Du har det ju mkt värre än vad jag hade det men jag vill ändå få fram att du är inte ensam om att ha känt såhär...

  • muggles

    Håller på och läser ikapp...

    Vickan: får jag fråga dig ang odling också? Som du kan vidarebefordra till din pappa? För jag vet inte om PB kan det här... Jag funderar på om jag kan ha en vildkaprifolbuske vid vår klippa som är i söderläge. De växer ju vilt i Bohuslän men jag vet inget om "odlingszoner", väderstreck och sånt när det gäller buskar.

    Vänner: SJÄLVKLART hade du blivit bjuden!!! Och då hade jag fixat extra lyxiga kex, pastöriserade ostar (tror jag mest hade pastöriserade ändå när jag tänker efter), och god CHOKLAD! Jag hade köpt lite alkofritt till Piggelin som körde bil, så...

  • muggles
    Telis skrev 2010-02-08 09:10:47 följande:
    Här har jag också gått upp alldeles för tidigt idag, flera gånger faktiskt. Första matomgången var kl 1, kom i säng vid 1.45 igen. Sen 3.15 var det dags för nästa och efter den var han superpigg så då hann han äta och bajsa två gånger till samt kräkas oräkneliga gånger innan han somnade om så när jag äntligen hade hunnit pumpa ur brösten också var klockan 5.30. Åsså var det dags för ny matning kl 7... Jag ångrar ju inte Televinken förstås men just nu övergår det mitt förstånd varför man skaffar fler barn än ett när man vet hur det är, före det första är man ju lyckligt ovetande.
    Oj vad jag känner igen mig. Jag sa till maken att "fy FAAN - vi skiter i en till va?"
    Problemet är att man hinner glömma bort mellan nr 1 och nr 2 hur jävligt det var...
    Av precis den anledningen så sov inte Moa inne hos oss mer än de första nätterna. Men vi hade dörren öppen till rummet där hon låg. Och hon märkte ju inget...
  • muggles
    Telis skrev 2010-02-08 17:29:44 följande:
    Vickan, soooooooooov!
    Haha, var det inte du som fick höra detta från alla håll innan förlossningen?!
  • muggles

    Cicci: oj det låter jättejobbigt! Undrar vad det beror på att hon inte vill äta? Hon verkar inte ha ont i magen el munnen el så? Det där med urinvägsinfektion kände inte jag till, bra tips.
    Hoppas det löser sig Cicci! Ha det så underbart på resan om vi inte hörs innan!

  • muggles

    Tinga: det är ju inte barnet i sig man är arg på egentligen utan man är arg på det som orsakar problemen - och med klassisk projicering så blir man ju arg på barnet för att man tycker att det är barnet som "orsakar" problemen. Egentligen är det ju inte Piff och Puff som orsakar problemen utan deras för tidiga födsel men när de krånglar så känns det ju som att det är de som är jobbiga och inte "som andra barn".
    Man känner ju lite likadant ibland när barnet trotsar. Trots är helt naturligt och barnet måste trotsa men ändå kan man känna "MEEEEN... var ett snällt barn nu och gör som jag säger - för helvete".

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge