Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Vi fortsätter blanda och ge

    AM - det ligger 50-50 på gissningarna.
    Om vi går på pulsteorin så ligger det en liten kille där inne o bökar. Maken o jag lutar väl åt de tankebanorna...

    Spänning in i det sista.

  • Liten med Mindre

    Lappis -datumet är 5 mars.
    AM - ni kan få lite värme från oss. Här är alltid varmt, utom möjligen golven i hall o kök som är klinker. Saknar ibland att inte kunna gå i mina fårskinnstofflor.

    Fast såna är ju inte i linje med din nya glamourösa look förstås...

    Nu, fika och förmiddagslur.

  • Liten med Mindre

    Glass kan man äta jämt tror jag minsann!

  • Liten med Mindre

    Lappis o Mugglan - megakramar! Attans vad trist att det skiter sig gång på gång.

  • Liten med Mindre

    Dagens fråga till tråden:
    Om er man inte kunde följa med till förlossningen - vem skulle ni välja då? Varför?
    Med tanke på att han kanske har influensan här hemma, undrar jag om han ens får följa med in, och jag vet verkligen inte vem jag skulle fråga istället...

    Ingen av de närmaste vännerna har fött barn. Syster har inte fött barn. Mamma är för blödig och inte stöttande på det sätt som nog behövs.

  • Liten med Mindre

    Häpp - kakburken är slut. Dags att ta sig i kragen o göra nötskorpor som mamma önskade. Det minsta jag kan göra när de är här så ofta, stå för ok fikabröd. Neskaffet sväljer de o tänker på annat...

  • Liten med Mindre

    Vickan - vi har gjort oss av med kaffebryggaren som stod i källaren och var ivägen. Ingen av oss dricker kaffe och orkade inte ha den i köket för besökare bara.

    koko - maken känner mig ändå rätt bra, och har gått de kurser jag har, läst de böcker jag har, vet hur jag beter mig... *rodnar*
    Funderar nästan mest på att prata med en gammal spinningkompis om det blir aktuellt. Hon har i alla fall två barn också...utöver instruerandet i ryggen.

    Nåja- han kurerar sig förhoppningsvis. Fast jag blir ju orolig när jag varit konstig i magen ett par dagar. I vanliga fall skulle jag härleda det till för mycket sötsaker. Vilket mycket väl kan vara fallet nu med. Men med lagen om alltings *piiip* så vet jag ju inte.

    Nåja, åter till skorpbakningen! Tur att degen inte är så god som kakorna.

  • Liten med Mindre

    Vickan - min mor funderar redan på tratt-alternativet när de nu är här så ofta. jag kommenterade, "nej - det är ok, vi kan köpa nescafé". Svaret blev "det är inte alls ok..."
    Något som en icke-kaffedrickare inte förstår.

  • Liten med Mindre

    Parnassia - får vi plats när vi flyttar till hus någon gång så kan de få komma med en egoistisk inflyttningspresent. Tillsvidar får de hålla till godo med kakor.

    Lite bränt i botten på ena plåten, då jag försökte köra med varmluft. Tydligen inte min grej. Men nu torkar skorporna så får vi se. Ska röra ihop lite pannbiffsmet på en gång.
    Det är roligt att baka o laga mat med Mindre, men det är enklare att göra det själv när orken tryter... Färre saker att städa upp och hålla koll på.

  • Liten med Mindre

    PB - min man är definitivt den bästa stöttepelaren att ha med. Fast med frossbrytningar vet jag inte. vore det inte för smittrisken till bebisen skulle han inte tveka att droga sig totalt för att kunna hjälpa till.

    AM - vi hade rätt lugnt i vårt rum sist. Bara maken, undersköterskan och BM, de senare två tittade in lite emellanåt för att kolla läget.

    Ä - får snacka ihop mig med syrran ikväll kanske. Förhoppningsvis behöver vi inte ta planerna i bruk. Planer är ju en lista med saker som inte kommer hända. bäst att göra en massa planer för detta med andra ord.

    Eftermiddagsvila tror jag det är dags för nu. Zzzz Zzzz

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge