Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    Am
    inboxa mig med! Jag tror iofs aldrig att vi skulle ha råd men det såg så fint ut och drömma är gratis.

  • nennesjuttioåtta

    vickan
    bra jobbat, sitter hon i källaren nu eller?

  • nennesjuttioåtta

    AM
    säger som Vickan, är det några du själv saknar? Jag tror jag har en vän som gjort slut med mig men hon har inte berättat det för mig, jag bara känner vibbarna. och så ska hon tydligen gifta sig och jag tror inte ens jag är bjuden (hon var väldigt involverad i vårt). Sånt suger, och jag vet inte ens varför eller om det ÄR så, och jag vet inte hur eller när jag ska fråga heller.

  • nennesjuttioåtta

    Vickan
    tänkte du samla på många eller räcker det med en? Har du tänkt på hur du ska förvara dem i så fall? Ska de samsas om samma utrymme? Jag planerar själv och vet inte riktigt vilket av förråden jag ska sätta dem i.

  • nennesjuttioåtta

    jag har ju fönster i alla rum i källaren och ingen riktig håla. Förutom i tvättstugan men den använder vi ju, och finns inget bra sätt att låsa fast dem i heller, elementet är klent.

  • nennesjuttioåtta

    nej nu ska jag på yoga

    aoouuummm

  • nennesjuttioåtta

    porchez
    vad kul med intervju, tjohooo!!!!

    vickan
    perfekt, två flugor på smällen, dels mörkt för att Puff kan sova gott och sen får han äta sig fet på sylt.

    Vänner


    Hörrni, nu måste jag fråga igen om det där konstiga känslan i magen. Eller skinnet. Eller snarare under skinnet. Nu på yogan så skulle jag lyfta röven från backen i en sån där fin knipövning och då sa köttet KNOCK så jag trodde jag sprack och så gjorde det skitont. Men gick över fort. Så jag gjorde en till rövlyftning. KNOCK!! Och då rullade jag runt på sidan istället. Fy satan vad otäckt! Jag trodde verkligen att jag sprack men det syns inga hudbristningar. Kan det vara magmusklerna som delades sgi? Gör det ont? LÅTER DET KNOCK!??!? Jag känner mig skitkonstig och det stramar om möjligt ännu mer och jag är så bortdomnad i huden att jag knappt känner att jag häler på hudlotion (så var det iofs innan KNOCKet också. vad fan kan det vara??!? Jag ska till BM på fredag men ska jag ringa 1177 eller skulle ni ha väntat till fredagen? jag tycker jag ringer tamejfan jämt om någonting...

  • nennesjuttioåtta

    MSW
    Oj! Vad kul med uppskattning en helt vanlig tisdag! jag tror du var lika snygg som vanligt för att få det där ragget.

  • nennesjuttioåtta

    men åååååååh! Hade ju skrivit världens längsta inlägg och så startar PC-jäveln om sig utan förvarning. Eller också stod det i rutan jag klickade bort att jag bara sköt upp omstarten för uppdatering några minuter men påmacen brukar det ändå komma en till förvarning då. Arrrgh, vad var det jag skrev?!"?!

    Muggleibuggeli
    hurra för bra värden, men som sagt: hur går ni vidare nu... Vi hade ju också bra värden på allt (makens simmare var ju slöa först men sen var de i topptrim) och för oss är det enda som funkat just IVF. Men för er har det funkat tidigare och kan ju göra det igen men när och orkar du vänta på det? Samtidigt är ju IVF ingen liten kakbit. Och ni har ju världens goaste Moa. svårt val!!!! Kraaaaaaaam!

    ehh... vad var det mer...

    fester och vänner och nya funktioner. Jag klickade i skrivrutan och tryckte ctrl + och då blev tesxten större. var hittade ni alla nya smileysar?!?!{#lang_emotions_cat}
    jasså, där...

    hur som helst. åter från hälsocentralen. Läkaren kände ett hål i magen så nu väntar jag på en subakut kallelse (vad nu det betyder, han sa att det lbir innan jag föder iaf moaahahah....eh?) på ultraljud av både galla och bukvägg. Något var det som brast igår iaf. Jag har ju känt att det varit konstigt där så det kanske var ren otur att det hände på yogan det var ju under en rumpövning och ingen magövning dessutom som det sa KNOCK. Men 4-6 v skulle det nog läka ihop på, trodde han, så det innebär att det inte blir någon mer yoga, antar jag. Synd, för jag hade verkligen velat gå.


    Med förhudsmockasiner på nyvaxat golv
  • nennesjuttioåtta

    muggles
    åååh vilken rolig inbjudan! jag älskar maskerader också! Det var länge sen jag ordnade men jag tröttnade på att det alltid var jag som drog ihop något.


    dra ballen i gruset
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge