• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Snälla, inga matdiskussioner!

    Fru E - jag värmde lite blåbärssoppa men såg en extra gång på lappen och där står endast te, vatten och kaffe utan mjölk. Så jag får hålla mig till dessa tre sorter.

  • Lapinette

    Fru E - kände konstigt att skriva det också!

  • Lapinette

    Fru E - så effekten av akup håller i sig ett halvår efter man slutat?! Jag tror min effekt från första omgången höll i sig 3-4 månader sen började mina ögon rinna igen ... en effekt av mina akupbesök var att mina ögon inte rann vid blåst etc. Superskönt!

    Liten - tog faktiskt en macka innan jag gick och la mig.

  • Lapinette

    Jag håller på och svimma ... två timmar kvar.

  • Lapinette

    Helt klart Robinsson är inget för mig!

  • Lapinette

    Lappis is back! Lite trött och mosig men jäkla mätt efter en stor köttbullemacka och en semla, som maken fixat åt mig . Ja... vad ska jag säga, läkaren vart tvungen att hasta iväg någonstans så han ska ringa mig men en gullig sjuksyrra kunde åtminstone kika på journalen och tala om att han inte gjort något. Så jag är lika orörd och infertil som tidigare. Känns helt ok för nu är det full fokus på adoption som gäller.

  • Lapinette

    Och en sak som var ganska så skoj men samtidigt läskig var att narkos läkaren sa till mig när jag vaknat upp att jag faktiskt bytt säng helt själv och bubblat på om semester (det var det sista vi pratade om innan jag somnade in) och träning!!! Läskigt, jag minns inte ett jota.

  • Lapinette

    Det känns faktiskt helt ok. Var tvungen att fråga maken också om vad han hade haft för förhoppningar men han kände faktiskt som mig. Skönt att allt var ok. Han sa även när vi gick till Sabbatsberg "this is the absolut last thing you shall do".

    Puss på dig nennelainen. Ska kika lite extra på grannens lilla söta pojke i hissen nästa gång, hon är adopterad från Korea och deras lilla son är super, underbart söt.

  • Lapinette

    nenne - han log väldigt när han såg mig och faktum är att han inte stannade och pratade med någon annan på uppvaket om vad de hade sagt så där under narkos ... så jag vet inte om det var hela sanningen?!

  • Lapinette

    Jaaaa...gud vad gott med semla! När maken mötte upp mig så stod jag utanför det närmaste bageriet och väntade (orkade inte vänta på sjukhuset) men han hade redan köpt semla åt mig . Och så klagade jag på de otroligt tråkiga små smörgåsarna jag fick där. Tacka vet jag CvL's goa mackor med kaviar, ost eller marmelad på.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge