Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    oOH bra idé, med ruccola, olivolja, parmaski... NÄEe, det får ju inte jag äta.

  • nennesjuttioåtta

    Man kanske skulle fylla frysen med prosciutto och kallrökt lax till såna här tillfällen?

  • nennesjuttioåtta

    Ah, oki. Men sån här profylaxkurser och grejer då, hur blir det med sånt?

    fru AM skrev 2010-01-29 09:51:04 följande:


    JAg har aldrig gått på föräldragrupp INNAN barnet kommit. Utan föräldragruppen har skapats av Barnavårdscentralen. Det kanske kan vara så hos er också? Ring/maila till er blivande BVC och kolla!
  • nennesjuttioåtta

    fru AM skrev 2010-01-29 09:51:48 följande:


    Jo det får du - om den varit i ugnen
    jo det var ju en lösning. Annars brukar vi göra margerithas och sen lägga på ruccola, parmaskinka och ringla olivolja och flingsalt över.
  • nennesjuttioåtta

    AM
    Nämen, där är hon ju!

    Muggles
    Fuck, där är hon ju! Men har du bara 10 dagars lutealfas?

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Ja, det är väl inga bakterier i sprit????

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    GROUUMPPFHHHH!!!!

    Vickan
    aha, jag ska dit nästa vecka så får jag nog svar på hur det är här.

    Lappis, vad har ni på dem innan då?

  • nennesjuttioåtta

    tomatsås och mozzarella.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    ja man måste ha ett ganska vitt glas (brett) så att hela mozarrellan får plats, tomatjuice, basilika och Grappa, en Bloody Milano. Eller också kan man skära en skiva och sätta på kanten, men då heter det Venedig Sunrise.

  • nennesjuttioåtta

    Muggles
    jag vet inte, men en kort lutealfas har jag för mig är mindre bra eftersom det befruktade ägget ska hinna fastna innan det riskerar att stötas ut. Men jag har ingen aning. Har du alltid haft så eller är det sen Moa alltså? Vad säger övriga experter?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge