• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    mugglan - ha, ha ... Excel my friend!

  • Lapinette

    pb - låter som en både negativ och positiv ny bekantskap. Kvinnan som spydde galla över byn ... frågade du henna varför hon bodde kvar?

  • Lapinette

    Fru E - toppen att du har någon att övningsköra med. Maken har ringt och kollat gällande sitt körkort som är franskt och lite annat och har hittat en trafikskola där han ska ta lektioner så snart han fått alla tillstånd/papper. Han har varit på väg att ta mc-kort tidigare typ 10 år sedan i Frankrike så lite hum har han.

    Förnuftigt att ta ett litet break och bara försöka att må bra. Usch, avundas er inte som fortfarande är inne i den där karusellen.

  • Lapinette

    pb - låter tungt att bo någonstans där man varntrivs så mycket som hon verkar. Själv brukar jag alltid lyckas med att acklimatisera mig.

  • Lapinette

    pb - det låter verkligen som på landet (där vi har landställe) där det tar en eeeevighet att komma ned till badplatsen för att man stannar vi var och varannan tomt för att prata med grannarna.

  • Lapinette

    Alltid redo för champagne! Fast har inte druckit någon sedan förra fredagen ... då jag visserligen drack för en månad framöve .

    mugglan - har inte varit på kurs sen kriget 1934! Skulle verkligen behöva "utveckla" mig lite. Hela den här barnkarusellen har gjort att jag satt all personlig utveckling på "hold" och nu ska jag ägna helgerna åt att skriva min levandsberättelse men i höst, i höst ska jag banne mig göra något för mig själv. Något som utvecklar och inspirerar ... ska bara komma på vad?! :-O Maken tar ju mc-kort ... vad ska jag hitt'på?

  • Lapinette

    Nej, får ingen orgasm av öl. Drack dock en Corona till chilin här om kvällen. Nej, ni får öla själva. Jag "ploppar" upp en kall Polaren Roger istället.

  • Lapinette

    Fru E - visst använder man motorhojjen i andra syften än bilen men jag tror ändå den mest kommer att bli stående i garaget så att säga. Vi köpte en cykel till mig (svindyr med MASSOR av växlar) för två somrar sedan. Förra sommaren tog jag inte ens ned den från vinden. Skitslött!

    Min bror som tog mc-kort förra sommaren använder gärna mc'n för att slippa alla köer från Ekerö in till stan på mornarna. Där kan jag se ett användningsområde ... men vi bor i stan, jobbar i stan.

  • Lapinette

    nenne - hejdå?! Jösses! Man vill verkligen inte prata om man börjar med ett "hejdå"!!!

    Fru E - min största hobbie är ju träning och dans och det håller jag på med. Annars så är det resor, promenader, god mat, gott vin. Jösses vad banal jag låter!

  • Lapinette

    Fru E - någon matkurs .. ja, fast de brukar ofta bara vara någon enstaka gång ... skulle vilja gå mer kontinuerligt eller? Jag, får fundera. Innan jag träffade maken läste jag alltid språk. Först franska, sedan japanska, sedan italienska och så franska igen.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge