• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    nenne - hoppas katten inte är allt för nyfiken!

  • Lapinette

    Här har det gått över till lite lugnare musik T'Pau och China in your hand.

    So long nenne och ha en skön helg!

    Själv ska jag försöka göra ett sista ryck innan det är dags för fredagsspinning med maken.

  • Lapinette
    och min går som ett skållat troll sedan jag bytte batterier
  • Lapinette
    ... ser att du har hunnit lämna bygget men jag ska förklara mig - MUSEN har fått nya batterier

    Lite mer nostalgi för de som orkar!


  • Lapinette

    Vinkar tillbaka till Vickan!

    Själv sitter jag med ett glas Shiraz och funderar på om jag ska börja knåpa på min levnadsberättelse. Maken har deklarerat nästan hela dagen och ville ha några minuter till innan jag börjar med maten.

  • Lapinette

    AM - vi kanske ska byta emellanåt? Vi får erfara hur det är att vara föräldrar och ni får helger utan barn? Måste erkänna att vi har det jäkligt bra, bara jag och maken, så ibland kommer även tankarna upp om att vi kanske ska fortsätta ha det så här bra.

    Kram på dig och alla andra som behöver det!

    Själv skulle jag ut och powerwalka medan maken skulle springa. Näsan har runnit hela morgonen så jag vågade inte springa men det hela slutade i att jag sprang i sakta tempo med maken (som hade långt men sakta på sitt schema idag). Var ute och sprang i 50 minuter utmed Karlberg, ut mot Solna. Superhärligt! Och nu har näsan slutat att rinna!

    Annars är det dags att fylla på garderoberna som jag målat vita dena vecka. Det jobbiga med att lägga tillbaka sakerna är att jag har ställt en kasse för att slängas och en för att ge bort. Måste banta ned antalet kläder och skor även om jag är duktig på att rensa lite då och då så fylls det på jäkligt snabbt.

  • Lapinette

    Åhh... vad härligt ni verkar ha haft och så väl förunnat!!!

  • Lapinette

    Hello girls!

    MSW - vad härligt att värdena ser bra ut!

    Och här är jag bara allmnt lycklig för att det låg en massa orders på mitt bord när jag kom hit imorse. För att solen skiner. För att jag äntligen målat klart de förgrymmade garderoberna och rensat ut massor med kläder. För att min make är underbar. För att pizzan och vinet var gott igår. För att jag ska åka till NY (förhoppningsvis) om exakt en månad. För att jag ska dricka en massa champagne i slutet på veckan. För att min förkylning är bättre och jag faktiskt joggade 8 km igår. För att ... det finns många skäl till en bra början på en vecka!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge