• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge



    Det FUNKADE!!

    Baby

    Ser Trollet ut ungefär så, Vickan?
  • snaily

    Hej Kängu! Förstår att du har fullt upp med familjen och jobb och pendling. Hur länge till är det du ska jobba heltid?

    Störlopp är ett helt galet påfund, kan inte förstå hur någon vågar. Verkligen tufft av Anja att tävla redan idag, fy fasen vilken smärta! Snart åker hon slalom!

    Vilken bedåååårande bild på Trollet! Han ser ju inte ens nyfödd och skrynklig ut, bara söt! Med jättefin mössa.

    Usch, fick ett riktigt tråkigt besked ikväll. Två av våra bästa vänner, nästan de enda som vi umgås med som par, ska skilja sig. De har en liten son som bara är 3 år, så himla sorgligt! Ledde mig och maken in på en lång (men bra) diskussion om livet och framtiden och allt.

    Jag känner mig lite inspirerad av Lappis faktiskt - försöker att inte sluta leva bara för att vi hamnat i IVF-träsket, fast det är svårt! Började med den där resan vi bokade, och nu kollar vi på jobb åt maken (och ev. flytt) utan att tänka på eventuell graviditet/föräldraledigheter osv, och jag är lite sugen på det där Lidingöloppet till hösten... (Fast inte långa, bara 15 km i så fall.) Så har jag något att träna inför. Sen får vi se om mitt skruttiga knä vill samarbeta eller ej...

  • snaily

    Vill bara tillägga det här angående Trollet
    Ur cute

    JA vad bra Anja åkte!

  • snaily

    Undrar förresten hur lång tid det kommer ta innan tråden blir galen på mig och mina nyfunna smileys

  • snaily

    Sweet
    Jag väljer att ta det där som en uppmaning

    Det är ju FREEEEEEDAAAAAAAAAAAAG!!!

    Cheerleader

  • snaily
    passionsblomman skrev 2010-02-20 22:32:59 följande:
    Nu RINGDE min sambo från övervåningen för att det börjat!VA!!! HÖJDEN av lathet! *går iväg lagom fort*
    Benägen att hålla med!

    Jag har besök över helgen, därför har jag inte tid att hänga här som vanligt hela dagarna

    Ikväll har vi varit på gourmetrestaurangen och ätit en 6-rätters meny lagad av Michael Björklund, lite kändiskock sådär, han gick till och med runt och pratade med alla gäster, himla trevligt. Och maten var fantastisk såklart, och vinet också! (6 glas vin och jag kan fortfarande stava! (?) Imponerande!! ) Imorgon kanske det blir lite skidor i backen, om vädret kan skärpa till sig - idag har det varit iiiiskallt och blååååsigt, inget snöoväder dock - jag tar fortfarande gärna emot lite av ert snöfall där i södern!
    Sen blir det i alla fall SPA imorgon eftermiddag! Både bad och bastu och bubbelpool och behandling, ska bli såååå skönt!!

    Nu ska jag kolla vidare på skidherrarna..

    Puss o kram till alla och lite extra till Vickan och Trollet!
  • snaily

    AM
    Å, mysigt med fjällen! Jag tror resan går fint om ni har gott om tid. Danskarnas sportlovsvecka verkar vara slut (nu dräller det av finländare istället), så det är nog lugnt på den fronten
    Du kanske kan hyra någon människa som drar barnen i en sån här, det ser så mysigt ut!
    fjellpulken.no/index.php&view=article&id=38%3Aart-104&catid=3%3Aprodukter&Itemid=55&lang=nb

    Koko
    Hurra vad bra att det funkar med mjölk + lillebror!
    Krya på dig!

    Vickan
    Härlig förlossningsberättelse! Till och med jag som har noll koll fattade att den var något annorlunda...

    Snorkis
    Ja, Korven är fortfarande söt när han sover även fast han är mycket större nu Fast INTE så söt när han sitter och ylar och skriker när jag försöker jobba Idag provade vi stänga-in-korv-i-bur-och-ställa-buren-på-toaletten, det dämpade ljudet något i alla fall.

    Som vanligt har ni fått nästan all snö och vi bara lite. Däremot är det 30 minus igen, blä. Förstår att det blir problem i städerna där det inte finns någonstans att göra av all snö! Här forslas snön bort nästan direkt när det snöat, trafikproblem är ytterst sällsynta, men det finns ju obegränsat med obygd att dumpa snön i också.

    Kallt och blåsigt var det igår, vi hade tänkt åka utför men det kändes som en mindre bra idé om vi ville behålla alla kroppsdelar, så vi tog en längdtur i skogen och sen belönade vi oss på spa. Bad och bastu och bubbelpool och sen behandlingar, "fjällpeeling de luxe" för min del, hur skönt som helst! God middag hemma efter det och sen däckade vi i soffan.

  • snaily
    Lapinette skrev 2010-02-22 11:21:38 följande:
    Snaily - ditt liv låter inte helt fel!
    Ja, om alla helger vore lika lyxiga som denna, med god vän på besök, 6-rätters middag och spa, så skulle man ju inte klaga!

    Ore
    Usch, stackars lillkillen, håller tummarna för att han bättrar på sig snart!
  • snaily

    Ego
    Idag har jag tagit blodprov (rättare sagt kollegan tog provet) och skickat till Falun för att kolla om jag är nedreglerad. Har en känsla av att jag INTE är det, vilket säkert innebär elände och katastrof i så fall. Eller kanske bara lång väntan på nästa IVF, om jag ska var lite mindre dramatisk.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge