• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Telis - nej, träning och semester är ju knappast någon personlighetsförändring .

  • Lapinette

    Men visst är det läskigt att man har hoppat från en säng till en annan och bubblat om en massa saker utan att ha ett minsta lilla minne av det?!!!

  • Lapinette

    nenne - ja, minnesluckor har jag haft tidigare men om någon har berättat att vi pratat brukar jag åtminstone minnas det.

    Jag tänkte också att det måste vara ganska så skoj att höra människor som obehindrat bubblar på både om det ena och det andra. Han sa dock att man beteer sig precis som man är vaken ... så antagligen pratar man även om ganska "vanliga" saker.

  • Lapinette

    Och nu ringde läkaren. Han lät lika sympatisk i telefon som IRL och presenterade sig som läkare xx som precis varit inne och tittat i min livmoder . Jösses, vad säger man efter en sådan presentation?!!! Han talade om att min livmoder är hjärtfromad men inom den normala variationen att han inte ville och tyckte att det behövdes något ingrepp. Allt såg väldigt bra ut och han har även kollat mina äggledare som båda är öppna och fina. Han undrade sedan hur vi skulle gå vidare. Så jag berättade att vi lagt ned våra försök och gått in för adoption.

  • Lapinette

    AM - gulle dig! Vi hade inte bestämt något utan mer lämnat alla framtida beslut när vi visste mer. Själv visste jag inte vad jag ville höra faktiskt. Det hade varit skönt att veta varför det inte funkar samtidigt som jag inte vet om jag vill/ville börja om med nya försök igen. Har mått så bra det sista halvåret och tycker det är så skönt att slippa berg- och dalbanan mellan hopp och förtvivlan. Vill inte tillbaka dit!

  • Lapinette

    AM - det var maken som hade bestämt att detta var det sista hemska jag skulle få gå igenom. Själv hade jag inte bestämt något.

  • Lapinette

    BS - det finns en massa olika prover inom immunologi och olika metoder inom IVF och så har vi ju inte provat äggdonation. Tror man kan hålla på med det här i all evighet om man vill och orkar. Jag känner inte att det är värt det, jag vill även leva och må bra och för mig är det inte otänkbart med adoption. Jag tror och vet att om vi adopterar så kommer jag älska det barnet lika mycket som om jag hade gått och varit gravid själv.

  • Lapinette

    PB - vilka härliga bilder! Huset ser helt underbart ut och sen satt jag och njöt av dina otroligt vackra buketter.

    MSW - grattis till avklarad termin! Gällande adoptionsprocessen så har vi inte hört något och snart, i nästa vecka, har vi stått och väntat i 2 månader på utredning. Jag tänkte ringa och höra vart i kön vi är men avvaktar ytterligare ett par veckor.

  • Lapinette

    AM - vad jobbigt att han drömmer mardrömmar. Känner igen det där från en av mina kompisar barn, som höll familjen vaken med sina skrik och mardrömmar. Stackars liten!

  • Lapinette

    Telis - lycka till! Mitt dagsproblem är vilken klass jag ska stryka nästa vecka för att istället åka skridskor med en kompis. Jäklar vilken beslutsångest jag har.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge