• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Fest och fest förresten, det skulle knappast bli klackarna i taket fram till klockan 4. Det är jag alldeles för gammal för. Det skulle nog snarare bli öppet hus med lite god plockmat och stillsamt än råröj.

  • Telis
    Parnassia skrev 2010-02-12 17:15:53 följande:
    Telis - jag hade också slagit ihop festerna lite. Det är kanske dessutom samma folk som blir bjudna på alla tre? De kanske inte vill komma på tre fester hemma hos er inom en kort tidsperiod heller.
    Vaaaa, tror du inte?!
  • Telis

    PB, jaaaa, jag vill komma på kalas!!

    Jag är förresten precis som du, totalt osportig (förutom när det gäller skidåkning men det är ju en något tidsbegränsad grej) men tycker att det är superkul med OS, särskilt vinter-OS. Jag tror att det förhöjer soffupplevelsen och godismoffandet när man samtidigt ser andra svettas.

    Såg du förresten den där rodelåkaren på tv (eller om det nu var bob, jag glömmer skillnaden) som dom hade filmat bakifrån när han tog sats för att ge sig av och dräkten sprack i hela grenen? Hur kan man inte gilla att titta på sånt?!

  • Telis

    PB, nä så mycket skidåkande blir det inte tyvärr. Särskilt inte den här säsongen.

    Ore, lösgodis och lösgodis... det finns ju ostbågar, nötblandningar, kinapuffar, Gott och Blandat (mmmm, den sura varianten är såååå god!), glass, kolasås, rabarberpaj, vitlöksdipp, Djungelvrål, lakritsfudge, bilar osv osv.

  • Telis

    Snorkfröken, annars kan jag ju använda samma foto som du skickade förra gången, det var ju fint.

  • Telis

    Lappis, vad imponerad jag är av din man gav sig ut att springa i den här modden, jag tyckte att det var jobbigt bara att gå!

  • Telis

    Lappis, jaha, hmm, jag hade glömt att man kunde springa inomhus också.

  • Telis

    AM, Televinken tackar för grattis! Han har firat dagen med att åka tunnelbana för första gången och inhandla ett babygym.

    Det är väl förresten inte för sent med ett karriärbyte?

    Snorkfröken, äsch det är lugnt! Men du får själv bestämma när du är redo och vilket foto du vill använda. Jag har mejladress telemarkgrrl@gmail.com.

    Coolt med buffar men vad jobbigt med utslagen som inte blir bättre! Det är ju obegripligt att ingen läkare tar det på allvar, man ska väl inte behöva lida i ett halvår bara för att dom tror att det kommer att gå över av sig självt då?!

  • Telis

    Nu är det försöksheat i short track på tv, ni ligger väl inte sover?!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge