• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    AM - åtminstone räcker skatteåterbäringen för min biljett!!!

  • Lapinette

    AM - trist med vänner som gör slut fast jag funderar också på att göra det med vissa! Har man inte blivit ditbjuden på typ 10 år och de aldrig hör av sig ... kanske det är dags att säga upp bekantskapen?

  • Lapinette

    Trist med vänner som inte kan säga varför de undviker en. Själv sa jag rakt ut till min barndomskamrat att jag inte "orkade" träffa henne. Jobbade för henne och blev så himla besviken på hennes sätt att sköta vissa saker. Arbeta aldrig för en nära vän!!! Nå väl, vi har ingen kontakt idag och hon tycker nog att jag är ett as ... men jag var bara uppriktig och sa vad jag kände just då. Jag orkade inte träffa henne då ... mig jag är inte långsint, det är dessvärre hon. Dessutom så frågade hon mig aldrig varför? En stor miss!

    Nej, nu har maken hittat ett båthus som han tycker att jag ska ha min 40-års fest i. Jag som ville ha något litet, inte allt för avancerat. Han vill ha "bom-bom" dvs hög musik och party-party.

  • Lapinette

    AM – jag har som sagt också börjat fundera i de banorna. Varför bjuda folk som inte har bjudit in mig på 10 år? Och vad spännande med jobbet!


     


    Porchez – härligt med intervju! Säger som AM, ett par snyggbyxor och en blus på en intervju. Hel och ren brukar vara det som rekommenderas och kanske inte allt för starka färger och stora/konstiga smycken.


     


    MSW – kul att bli uppraggad!! J


     


    Sweet – så klart du har rätt man ska inte ta åt sig men jag tror (vet gällande mig själv) att jag kommer att göra det ändå. Stå där och bara suga åt mig som en svamp och känna mig värdelös som mamma.


     


    Nenne – låter läskigt med ditt ”knockande”. Ring och hör! Bättre det än att gå omkring och inget veta.

  • Lapinette

    Ja, vad är det för nåt? Måste prova lite. Kan man inte få upp storleken på något sätt?

  • Lapinette

    Genomstruken verkar inte funka?!!! Provar igen.

  • Lapinette
      Vad lustiga inlägg vi kommer att få i framtiden.
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge