• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    BS - massor med mellanrum skulle jag säga!

  • Lapinette

    mugglan - förstår tankarna kring IVF för det är inte bara "en walk in the park". Det är så mycket hopp, förtvivlan och känslor. Men samtidigt så har ni inget som säger att det inte skulle funka så det finns ju goda förutsättningar.

    BS - grattis på namnsdagen!

  • Lapinette

    Nej mugglan, du minns rätt. Jag har varit med sen i juli 2006 men då hade redan Kokisen, Frullan och Cicci hängt här ett tag. Själv har jag varit aktiv på BT sedan maj 2005!

  • Lapinette

    AM - låter som du ska försöka hålla dig så långt borta som möjligt från henne.

  • Lapinette

    pb - så har jag också alltid tidigare haft det ... några vänner från barndomen som är självklara men just nu är de inte så självklara längre. Den ena är ju den jag själv sa åt att dra åt pipsvängen för en så där 5 år sedan och den andra är det bara jag som tar kontakt med ... men hon hör aldrig av sig. Hon har alltid varit sådan, inget illa ment men jag har efter en så där dryga 20 år börjat tröttna samt att det inte känns som vi har något gemensamt längre. Vissa vänner som man träffas känns det som om tiden stått stilla, man kan prata obehindrat med dem men när jag träffade henne senast (och vi har bott ihop, rest massor etc.) så kändes det bara konstlat och fel.

  • Lapinette

    Nej, man får inse att det inte går att hålla kontakt med folk om de själva inte vill det ... eller hjälps åt.

  • Lapinette

    Och jag fortsätter vela ang. 40-års fest eller inte. Har haft lite kontakt med vasastans Ost och nu fått svar att man kan äta där för endast extra 3 000 kronor (personal, lokal, tutti) men då absolut knökmax 25 personer. Tanken var då att äta buffen där, sitta vid dukade bord, slippa disken etc. och sen gå upp till oss efter middagen för tårta och champagne. Nu vill Vasastans Ost att man ska beställa buffé + efterrätt men jag skulle då försökta trockla mig ur desserten till kaffe + chokladbit. Men som sagt, helst 20 knökfullt 25 pers är nog för litet .

  • Lapinette

    F'n, vad jobbigt det är med den är mikroskopiska texten. Det går ju omöjligt att korrläsa vad man har skrivit. Inte för att jag gör det så ofta men ibland vill man ju läsa vad i helsefyr man babblade om innan man postar iväg det.

  • Lapinette

    Har inte hört något från båthuset.

    Vasastans Ost skulle vara så himla bekvämt! Inte behöva fixa något men helst 20 pers blir svårt ... om inte många av de inbjudna är upptagna med annat, kanske springer maraton?

    AM - jag är den som alltid har ordnat födelsedagsfest. Perfekt att fylla i mitten av maj. Härligt med vår och alla kompisar har liksom hela tiden vetat och väntat på att nu är det dags för fest igen. Har alltid haft öppet hus, fixat maten själv och tagit det lite som det kommit ... men nu när det är 40 har jag prestationsångest samtidigt som jag inte vill ha någon STOR och stel fest.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge