• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Måste vara så jobbigt att vara så bitter fortfarande. Att man orkar!

  • Lapinette

    nenne - nej, bitterhet är något jag inte förstår mig på faktiskt! Varför kan folk inte gå vidare, uppskatta det de faktiskt har och sluta vara bittra?!!! F'n, man får väl ta sig i kragen och inse fakta och göra det bästa av livet.

  • Lapinette

    Jag vet att jag tragglat min jäkla 40-års fest här (snart kommer mina inlägg likställas med en galen bröllopsplanering). Fast det är ju mest för att jag hela tiden velar, vilket inte alls är likt mig. Nå väl, fick igår ett svar från Vasastans Ost att de kan ta emot fler gäster men då blir det mingel i deras lokal. Mingel kan vi ju ha hemma hos oss men det som är skönt att ha det där att man slipper disk, fixa så man har tillräcklig med tallrikar, glas etc. Det kostar 3 000 kronor och då ingår lokal och personal (maten betalar man självfallet för per person).

    Kan man ha mingel i en delikatessaffär? Och om vi blir färre än 25 så går det att duka bord där inne. Maken är måttligt intresserad och tycker det är bättre vi har det hemma.

  • Lapinette

    Visst det här med graviditet är ett känslosamt ämne och kan göra folk bittra men det känns ändå så jäkla långsint och långsint är något jag absolut inte är och har därför så svårt att förstå andra som är det. Jag står mer för "gör något åt saken för f'n eller sluta gnälla - gå vidare!".

  • Lapinette

    Men nenne, vad är det med dina rader idag ... och häller???!

  • Lapinette

    Ok, så du tycker du som maken. Mingel hemma alltså!

  • Lapinette

    mugglan - förstår tankarna om vart man ska sätta stopp. Man får helt enkelt bestämma sig för vart gränsen ska gå och sedan gå på magkänslan. Ni kanske får flera ägg till frysen och då automatiskt fortsätter med FET som en naturlig fortsättning istället för att ta beslut om fler IVF ... och nu menar jag ju OM, utifall, att det inte skulle gå vägen.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge