• Fru E

    Vi fortsätter blanda och ge

    AM-det var så lite så, får ju bidra med något till tråden

  • Fru E

    Snabb egofråga innan massa möten: Ni som gjort ivf med den långa metoden måste man börja spraya på dag 21 eller går det någon dag efter det med!?!
    Vi har fått tid till den 18 februari men då är jag i Polen typiskt nog och det verkar inte som de har tid förrän veckan efteråt (de skulle ringa under dagen) i så fall. Då är jag minst på dag 26.......och OM vi gör den långa metoden får vi vänta en hel månad till vilket är lite surt. Men än så länge har jag ingen aning om vilken metod de vill prova, tycker bara om att veta förutsättningarna

    Lite ego till denna månaden är det nog kört med ÄL, har spottings även nu vilket tidigare tytt på kass ÄL den månaden. Man känner sig oerhört sexig måste jag säga eller NOT!

    Nu möten möten möten!

    Ha en härlig måndag trots kylan och snön!

    Kram &

  • Fru E

    God Morgon!

    Vickan-så nu börjar de små tecknena på nästa steg att visa sig *spännande* idag är en bra dag att klämma ut ett litet pyre

    Porchez-beklagar sorgen skönt ändå att han inte behövde "lida" så mycket. Min mormor fyller 96 i år och jag hade hoppats kunna ge henne ett barnbarnsbarn innan hon går bort då både min mamma och hennes två systrar är borta.

  • Fru E

    Muffins-ibland är det oerhört skönt att inte behöva göra mer än man måste, får se det så att du samlar krafter till en annan gång

  • Fru E

    Ore-vad är det för minipiller som du fått?

    Svältföddheten här botade vi igår för nu verkar peppar peppar peppar peppar spottingsen tyna bort så man kan få upp humöret lite.

    Maken var så söt igår när han sa att denna månaden kommer vi att få en försenad födelsedagspresent i form av ett litet pyre nu när vi har inplanerat en massa roliga saker såsom firande i alla dess former, dvs vi är aaaaavslappnade . Han är nog lite nervös över vad som kommer att ske den närmaste månaden liksom jag.
    Nästa tisdag har vi fått tid till kliniken för träff med läkaren och behandlingsplan. Det verkar som om de gör den korta metoden på alla såvida du inte har endomitros eller liknande vilket innebär en sprutstart i början på mars troligtvis.
    Hur har ni andra gjort med att berätta för familjen om ivf?? På ett sätt är det kanske skönt att ha några som vet om vad vi går igenom i familjen med men samtidigt vill jag nog inte att de ska fråga eller vara oroliga för oss.
    Min bror med familj tror jag kommer få veta eftersom det är väldigt lätt att diskutera med dem och de är insatta i akupunktur och annat runtomkring ivf

  • Fru E

    Den gamla videoapparaten har vi till att välja kanaler på en gammal tv i läshörnan däruppe.......

  • Fru E

    Koko-låter inte roligt alls med störd nattsömn vet bara hur jag själv är om jag inte får sova mina åtta timmar vilket är en LYX i sammanhanget.

  • Fru E

    Vickan-skedställningen borde väl fungera *kliar mig i huvudet*

    Snaily-det är vääääääldigt dumt att spara något gott till morgondagen när man kan äta upp det direkt

    Denna veckan kommer det att bli fullt med onyttigheter med allt firande men det får gå ändå

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge