• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    Zozo: spännande att höra hur det är mer er!

    Annars tittade jag bara in för att säga LYCKA TILL med allt spännande IVF-grejande imorgon för er allihop! Ska bli riktigt spännande att läsa ikapp imorn!

  • MSW

    Grattis Liten m familj till lilla sonen!! Hur tar mindre tillskottet? Och ser så fram emot att höra mer om denna snabba förlossning!!

    Fru E: Gött med bra skörd!

    Bilbarnstolar: Vi har en akta graco cosmic comfort, som funkar bra.. Fast funderar på om de inte kunde haft lite längre bälten i den.. Babyskydd lånade vi av svägerskan! Men här kan man hyra genom bb/mvc!

    Nu ska jag gosa lite med sonen innan det är dags för potatisskalning!!

  • MSW

    Lappis:

    Något att skicka till maken kanske? A's youtube favorit för tillfället..

  • MSW

    Snaily: Även jag fick tårar i ögon över dina FEM befruktade ägg!! Åh vad jag håller tummarna för fortsättningen!

    Och ea: Så spännande!!

    Förövrigt kan jag tala om att fast pluttarna hinner bli 1½år så kan man få köra tangentbordsskrivning med en hand! (fast snarare för att hindra total förstörelse än för att han ligger och sover..)

  • MSW

    Välkommen till DC! Jag har nog heller inte hälsat ordentligt.. Och jag skyller på att jag är inne och skriver lite för lite här i veckorna för att komma ihåg allt jag tänker när jag läser!

    Pb: Jag vet inte vad jag hade gjort om någon sagt så! Inte ens ett barn! Jag blir så mörkrädd att det finns sådana människor! (och i det här fallet verkar det juh komma från pappan).. Jag förstår verkligen inte hur man på någotvis inte kan tycka att det bästa vore att alla var värda lika mycket! (oavsett kön, religion, etnicitet, läggning osv) ALLA är människor!!

    Fru E: Så härligt med alla reserver i frysen!! Fast jag hoppas att de inte ska behövas, helst inte ens till syskon, för det ska juh gå av sig själv nu!

    Snaily: Hoppas så att det blir ett tillbaka (och resten till frysen)! Jag är helt säker på att era problem nu är lösta då de har fått hjälp med flörtandet!

    Jag har nu fått reda på att min födelsedagspresent från maken kommer innebära ett besök i sthlm, natt på hotell, har ni något hyffsat billigt, men prisvärt (fräscht alltså ) hotell, med en grym frukost, antingen inne i stan, eller åtminstone i närheten av tunnelbana eller pendel..?
    Gör juh inget om det har helt ok mat/restaurang, då vi väl behöver äta middag också..

  • MSW

    Snaily: Har du kunnat sova något inatt eller bara oroat dig? Tråkigt med kräk i systerns familj!

    Mugglan: Lappis postade länken här i tråden, då hon redan innan har visat den här, men jag kommer inte ihåg vilken sida, och hittade den inte när jag kollade bakåt! Hur är det med dig annars nu? *kram*

  • MSW

    HÄr har vi förövrigt också en morgonpigg en! Strax efter 6 tyckte han det var morgon och att vi skulle vakna! EN halvtimme-timme senare så tyckte han att vi skulle "Upp upp upp".. ANnars är det klart roligaste nu alla två ordsmeningar som kommer! Tack tack mamma! Hej hej pappa! Titta många! Hejdå momo osv osv! Så häftigt!

    Nu ska vi strax dra på oss ytterkläderna och gå upp och träffa några kompisar i skogen och grilla korv, pinnbröd och banan med mjölkchoklad i! Mums!

  • MSW

    Åh Minst var verkligen ny på bilden i galleriet! *mys*

    Kan även meddela att jag har lagt ner VVF och finns alltså nu på fejjan jag med! Fattar ingenting ännu dock!

  • MSW

    Hej!

    Liten: spännande med förlossningsberättelsen! Jag är redan nervös för att det ska gå fort nästa (när/om) förlossning! Det tar juh en timme till bb här ifrån, och förra gången så hade jag oregelbundna värkar "all the way" så det känns som det kan vara lite svårt att´avgöra när det är dags.. (fast det är det väl ändå kanske...) Mysigt att vara hemma med hela familjen iaf!

    Vi har lånat bort A till mormor och morfar över natten.. Se hur det går för mamman... Och imorn är det 1½års kontroll som gäller.. Är det något särskilt man kollar då? Utvecklingmässigt?

    Och om ni undrar vad det är för konstig typ som terrar er på Fejjan så är det jag!

    Ha en bra vecka!
    Kram Kram!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge