• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    Hm, nä, jag ska inte kliva ner i frysen...

  • _koko_

    Kramar till Cicci, vanligt och tråkigt att det ofta händer mycket på en gång. Och stackars lilla skorpan!!

    Hej frejis!! Känner igen det där med vaken och aktiv bebis, men lillebror har börjat sova ett längre pass på förmiddagen nu på sistone, jätteskönt!

    Han har fö blivit supergasig, men i övrigt rätt ok, så jag fortsätter äta mjölk. Vi har haft ett par tuffa nätter nu, men det tror jag kan vara utvecklingsfas, för han skriker inte, utan mer vaknar, vevar, gnäller och låter. Äh, svårt att förklara, men man känner ju sin bebis.
    Bra tajmat nu när conny är hemma från dagis på "sportlov", men det hade ju varit ännu värre om det var förra veckan när jag dessutom var förkyld. Upprepar: "det kan alltid vara värre"

    BS - Åh, hoppas att det är på väg att vända för er nu. Men tufft att ha astrid hemma hela tiden också, det är skitsvårt att underhålla ett barn när man aldrig får lägga ifrån sig det andra. KRAM!

    Grattis till lyckat UL snorkis, jag sa ju det!

    Nu måste jag visst hjälpa conny bära "tågarna" och tågbanan.

    Förlåt för allt som jag missat att kommentera och lycka till liten när det nu sätter igång!

  • _koko_

    Tinga - Grattis till lyckad frukost. En bra start på dagen gör ju resten så mycket roligare.

    muffinstönt - Pulsreflektioner överlåter jag till andra mer insatta, jag har nog aldrig någonsin mätt pulsen på mig själv.

    Men vaFAN, det snöar IGEN!!!!

  • _koko_

    nenne - En BUFF!!! Eller boink, eller sprutt, eller vad det nu var. På mig kändes det som att conny trampade på livmodertappen, en minst sagt underlig (och rätt obehaglig faktiskt) känsla!!

    Åhhh, muggles, hoppas du smygläser lite iaf så du kan ta emot en STOR KRAM! Skit att behöva må så dåligt. Man kan ju försöka intala sig själv hur mycket som helst att allt är bra, men om det innerst inne saknas något kommer det ju skölja över en förr eller senare. Ni är en jättefin familj, men det gör ju inte, som flera varit inne på, längtan efter en till familjemedlem mindre. speciellt inte eftersom ni hann ställa in er på det innan det jävliga missfallet.

    Kram till Parnassia också!

    snaily - Undrar också om du inte ska skruva upp dosen något nu, trodde man gjorde det när äggen verkar svårväckta. FAN, det FÅR INTE bli några problem den här gången, jag tillåter inte det!!!!! Nä, väx till er, snigeläggen, det ska bli snigelbebis!! Hör ni!?!!

    cicci - Skrev så lite sist, blev distraherad. Beklagar verkligen er sorg!! Hoppas skorpan blir bättre snabbt nu när hon får medicin (antar jag?!), och att ni klarar er från andra sjukdomar och får sooooooooooooooooooova lite.

    Mrs B - Jobbigt med begravning, men jag tycker det brukar vara skönt också. Skönt att få ta farväl och gråta ut ordentligt.

    PB - Du kan då uttrycka dig!

    vickan - Grattis till personnummer och intressant diskussion du verkade ha med trollet.

    fruLlan - Har ju inte skrivit något alls till dig här nu kom jag på, men jag är skitglad att du kikar in igen! Hoppas ni kryar på er ordentligt nu över helgen, skönt att lillroffe iaf verkar mår bättre!

    Borde gå och lägga mig, men "sveriges värsta bilförare" är lite för underhållande... Och skrämmande...

  • _koko_

    Äh, glömde ju: Ore - Vilken mysfamilj!! Och vilka roliga bilder på den "svävande" sonen, han är så söt!

  • _koko_

    Åh, fruLlan, blev det något kvar till ikväll menar du?

    Puss tillbaka! Kokostoppar är ju som bekant glutenfria.

  • _koko_

    Men att jag aldrig kan lära mig de där jäkla gubbarna med munnen på vid gavel?!!!!!

  • _koko_

    PB - Tycker jag gör olika varje gång men det blir aldrig rätt, det är nog BT som jävlas med mig.

    fruLlan - "Försvinnut"

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge