• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nenne: Du verkar vara bättre än mig på att reklamera (har inte hunnit gräva i det nu när lillkillen varit sjuk, och vi har haft fullt upp med att titta på OS...

    Akupunktur låter läskigt tycker nålrädda jag. De frågade på BB om jag ville ha akupunktur som smärtlindring. Fick ett bestämt ALDRIG I LIVET till svar...

    AM: Så det var kontrast du var ute efter, med Ullaredsresan Annars så skulle jag föredragit att hyra stugor, och jag tror nog att vi kan få till litet Glamourkänsla där också. Vi får väl ta några flarror med Polaren Roger, så skiljer vi oss nog ganska rejält från normen av Ullaredsbesökare

  • Ore

    Nu ska jag se om lillkillen tillåter att jag sminkar mig, utan högljudda protester. Vi ska fotograferas (till tidningen bl.a., och jo, det är normalt att göra det vid 2-5 månaders ålder här, och inte direkt)

  • Ore

    September: Försvarets hudsalva eller liknande riktigt, riktigt fet kräm brukar vara bra... Hindrar det från att bli värre... Kan tänka mig att idomin och inotyol går in i huden ganska snabbt ändå, tricket är att få något som verkligen hindrar det från att bli värre, och då är det fett och kladdigt som gäller, enligt min erfarenhet... (Mest maken som får så, jag är alldeles för noggrann med nässpray eftersom min snuva annars går rätt till bihålorna...)

    På fem års franskastudier så har jag inte fått lära mig att det ska vara mellanslag innan frågetecken och utropstecken. Känns ju bra att även 'infödingar' har missat det...

    Nenne: Jag skulle nog tränat så länge det känns bekvämt... Var ett tag sedan jag var på core, och jag kommer knappt ihåg vilka övningar vi gjorde, men jag gjorde sneda situps istället för raka när jag var i v 20-22 någonting... Core är väl mycket stabilitetsövningar, mer än rena muskelövningar, och det ska ju inte vara någon fara vad jag har förstått...?

    Parnassia: Min nästa Ullaredstripp är ännu i ett vagt planeringsstadie, så det är inte på lördag iaf...

    Och på egofronten så togs det jäääättefina kort på lillkillen! Först i två olika poser för tidningen, och sedan fick vi frågan om vi ville ha kort på bara honom. Så det togs litet mer kort, fotografen visade ett kort i displayen som var superfint! Hoppas få en länk imorgon, så att jag kan få se korten *nyfiken*.

  • Ore

    Vickan: Tror också att Savett toalett kan vara litet väl starka för ömtålig hud...

  • Ore

    Torra händer: Många tips att prova? Mina händer är vråltorra, särskilt nu med allt vattenslabb vid blöjbyte. Även om det lugnat sig nu.

    Muffinstönt: Jag har lika små fötter som dig. Nästan iaf, har väl kanske 36,5 så ibland blir det 36 och ibland 37.

    Vickan: Usch för sådana besök, har faktiskt sluppit det. Mest irriterande besöket sedan lillkillens ankomst var när grannen ringde på. FLERA gånger på raken. När lillkillen låg och sov i vagnen inte alls långt från ringsignalen. Morr.

    Apropå våtservetter ? det där testet är gammalt. Jag jämförde Natusan-paketet som just nu är i skötväskan, och de ämnen som skulle vara farliga enligt testet står inte med på innehållsdeklarationen..? Så jag tror att många har skärpt sig? Pratade också med någon som hade kollat noggrant på sitt paket (Libero) och det var inga konstigheter i det? Så jag tror att det är ganska lugnt att använda våtservetterna om bebisens hud tål det. Eftersom jag måste ta två steg snett bakåt för att blöta servetten, så får vi se hur det blir när lillkillen inte vill ligga stilla längre. (Vet att det är mot alla rekommendationer att ens gå två steg bort, men hittills har det inte känts så farligt?)

    AM: Jäkla dålig stil av sopåkarna!

    Cicci: Välkommen hem! Var semestern skön? (Allt som inte innefattar meterhöga snövallar tycker jag låter underbart?)

    Stackars lilla Astrid, med järnvärde och ev hård mage? Behöver man ha något för att motverka den hårda magen? Finns det något?

    Koko: Undrar också hur du klarat dig utan nässpray? Jag är iofs överdrivet nojig med det, eftersom jag lätt får bihåleinflammation annars.

    Angående barn och semester ? kan man åka på natten så kan man åka ganska långa sträckor medan de sover... (Tillämpades av makens föräldrar en del när han var liten, som har släkt långt uppe i norr, och även många kompisar som har pratat om det?)

    Snaily: Skaratrakten = i mina hemtrakter. Hör av dig!!!

    Skorv: Har redan fått ta till Borago här

    Mycket spännande ivf:er på gång, tur att jag börjat träna tummarna.

    Nenne: ¨Fruxo-godis? Haribo persikor. Vad finns det mer?

    Sååå, ikapp tror jag?

  • Ore

    Är det någon i Göteborg som vill luncha imorgon???

    Vore ju litet skoj, tycker jag... Den här gången ska lillkillen förhoppningsvis inte bli sjuk *peppar, peppar*

  • Ore

    Det har nog jag större nytta av i så fall Du verkar ha ett väldigt trevligt urval av skor...

  • Ore

    Titta, finns ju massor av frukt att köpa i godishyllan!!!

  • Ore

    Hur är det med choklad som innehåller frukt? T.ex. med passionsfrukt, apelsin och liknande? Det måste väl också räknas in i fruktkategorin???

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge