• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Och så när jag äntligen får tid för datorn så går alla och lägger sig?!

    Cicci - försök inte att smita ... har man sagt A får man säga B!

  • Lapinette

    Cicci ... vi (åtminstone jag) vill veta mer!!!!

  • Lapinette

    Telis - omtänktsamt och gulligt att skicka ett Delicard. Pratade med en kund för en tid sedan vars fru har opererats för bröstcancer och hon var så trött på alla blommor som hon fick så hon bad honom slänga dem. Hon tyckte det kändes som begravning hemma. Istället uppskattade hon när folk skickade över en tårta eller något annat trevligt. Så jag tycker din idé verkar jättebra!

    Själv fick jag mail imorse från min väninna i Kalifornien. Hon var jättglad över blommorna och de hade varit i Mexico så det var därför hon inte hade hört av sig. Skönt, nu vet jag att de kom fram.

    Oj, har inte pratat om döden hemma mer än att jag sagt åt maken att han inte får dö före mig . Däremot har min mamma gett mig papper och uppgifter på vad som ska ske om hon går bort.

    Ni som inte deklarerar själva och har komplicerade dito. Kan ni tips om en bra deklarationsexpert? Min make skulle nog behöva en. Han kommer att skicka iväg en bok (med förklaringar) på sin komplicerade deklaration i år.

  • Lapinette

    Själv har jag suttit och chattat med min väninna i Antibes och där är det storm och regn men i Stockholm skiner solen .

    Och det är FREEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAG!!! och ikväll blir det en massa champagne.

  • Lapinette

    Oupsie - tror jag har lite tid på mig fortfarande i mitt velande MEN jag vill gå ut med inbjudan asap så på så vis måste jag ta ett beslut. Det ena var att ha mingel på Vasastans Ost med buffé, höga bord i delikatessbutik och sedan efterfest hos oss med drinkar och snacks, schyst musik. Det andra alternativet var att beställa mat från dem (samma buffé) men att köra racet hemma.

  • Lapinette

    nenne - härligt att allt såg bra ut!

  • Lapinette

    Ja, det lutar starkt åt det! Ska konferera med maken under dagen för det är mest han som är emot det.

  • Lapinette

    Konservativ fransman! Vet faktiskt inte riktigt. Tror det är att han tycker det är mysigare, trevligare här hemma medan jag mest tycker att det är en udda grej, skönt att slippa fixa och trixa (vilket det blir om vi har det hemma även om vi beställer catering).

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge