• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nä, nu zappar sambon för mycket till K1 på eurosport, inget för mig så nu blir det ett glas vatten och sen SÄNGEN!

  • _koko_

    Jag har vänt styret på vår vagn så jag fått de stora hjulen fram(Teutonia Mistral S) några gånger när det varit jättemycket snö och några gånger när jag kört på grusväg, men jag skulle inte välja bort en vagn bara för att den saknar den funktionen!

    Var ute med barnen i förmiddags, och vilket vackert väder!!! Alldeles krispig snö och strålande sol vilket fick mig att tänka på många ljuvliga dagar i skidbacken. *Längtar*

    snaily - Då har de nog koll på dig. Tror inte BT tillåter att jag skriker så högt som jag skulle vilja till dina ägg...

    Nu vaknade conny!

  • _koko_

    Vill bara vinka lite till alla och kolla att Liten sköter sin närvaro i tråden.

    Nu laga middag! Eftersom det är söndag tror jag vi slår till på... Falukorv!

  • _koko_

    *migrän*

    Som tur är funkar värktabletten hyfsat, så nu kan jag iaf sitta upp i ett ljust rum (även om jag fortfarande helst skulle VILJA ligga ner i mörker...). Men det SKA släppa, för jag ska sitta på altanen och njuta av solen idag!!! Tur att det inte hände förra veckan iaf, nu har jag ju bara ett barn att ta hand om.

    Ser att liten fortfarande var hemma igårkväll iaf.

    Vänner - Bjuder på två undantag då: Både conny och Lillebror kom ca en vecka för BF. Min granne fick ett likadant besked som du med deras första barn, när hon sen gick över nästan två veckor var hon rätt sur...

    snaily - nu är jag sugen på både stuvade makaroner och renskav, synd att de inte passar ihop så bra.

    msw - Härligt med beslut även om det såklart kan kännas nervöst också, det är ju trots allt omvälvande även med syskon!

    AM - Håller med vänner.

    Nu bäst att ta upp gnällig lillebror från gåstolen! Han är en morgonpigg rackare och tycker nog det är dags att ta en tupplur igen nu.

  • _koko_

    Tinga - Tack! Vad charmigt med sjungande puff! Conny är enligt dagis väldigt musikalisk (sambon tror inte på det eftersom conny inte kan spela trummor ännu och ratar Maiden till förmån för barnvisor ), men han sjunger ingenting. Fram tills häromdagen, då han plötsligt började med "la-la-laaa". Inte direkt någon sång, men det första som kommit ur hans mun som ej varit tal.

  • _koko_

    Ååååh, nu händer det ju så mycket viktigt att man inte FÅR missa att kommentera något! Bäst jag skärper mig...

    BS - Skönt att Astrid börjat gå upp i vikt igen! Vet precis hur det är med skrikande bebis, jag vande mig faktiskt efter ett tag och blev rätt immun mot Lillebrors skrik. Man kan ju inte alltid släppa det man har för händerna (typ byter blöja på syskonet), då får syskonet helt enkelt gilla läget, de dör ju faktiskt inte av att skrika. Men visst är det jobbigt!!

    snaily - BLÄ, vilken pärs du tvingas igenom just nu!! Förstår att det är jättejobbigt och svårt att hoppas på någonting! Minns känslan efter mitt äggplock, grät hela vägen från uppsala... Men det fick ju som bekant ett lyckligt slut. Det ser förresten lovande ut för min resa, men har inte helt löst conny-passandet ännu, återkommer snart!

    EA - Håller tummarna HÅRT för ditt äggplock, som är i morgon, var det så?

    PB - Håller med AM, vad du är duktig på att formulera dig!! Jag är inte en av dem som tycker den här tiden på året är jobbig utan en av de som såna som du antagligen tycker är jobbig och går omkring och myser och strålar för att livet är så härligt när solen kommer tillbaka. Jag kroknar i stället ofta på hösten. Håller tummarna även för din undersökning i morgon!

    Liten - Vi har en ärvd fårpälsåkpåse som vi även använder i syskonvagnen nu när det är så kallt. Det blir lite trångt, men går. Fick även med en lift med syskonvagnen, köpt på babyproffsen. Ska bli väldigt spännande att höra vad ni tycker om vagnen!!

    vickan - Du verkar ha analyserat situationen med den saknade vagnen väldigt klarsynt, hoppas det löser sig snabbt nu så du kan komma UUUUUT!

    Brunch på Elverket på lördag kl 11, vad ROLIGT!!!!!! Jag och lillebror kommer!

    Vad var det mer nu då...?

    Lillebror fick godkänt på 6-månkontrollen idag iaf. Fast han har tappat en viktkurva, lillsparrisen... Inte så mycket att göra mer än att fortsätta harva med smakportionerna. Han har fått gröt i snart 3 veckor och äter det fortfarande inte... Men nu kräks han iaf inte och det händer till och med att han sväljer ibland. Palsternacka verkar vara "favoriten" än så länge, såklart eftersom jag hatar det...

  • _koko_

    Fårpäls? Fårskinn? Jaja, ni vet förhoppningsvis vad jag menar.

    Nu ska jag titta till conny, ta mig en bit OST (direktimporterad från kanarieöarna, mums!) och gå och lägga mig sen.

  • _koko_

    AM - Gillar att galltvålen tar spädbarnsbajs, ska helt klart testas! Men faktiskt rår vanish på dem också. Var tvungen att säga det.

  • _koko_

    liten - Nä, BLÄ för palsternacka! Jag har faktiskt köpt puréer nu, just för att någon (här? tinga?) tipsade om att man inte kan puréa lika slätt själv, och det stämmer ju. Har även köpt hem några puréer från Ella´s kitchen idag som ska testas framöver. De är blandade med lite frukt och kan kanske falla kräsna lillebror på läppen?

    Nä, hur var det nu med osten?

  • _koko_

    Hej Telis! Tidningspapper tycker jag låter som RIKTIGT räv-tips, så som de som är så proffsiga att de kan bjuda på att vara prestigelösa också.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge