Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Lapinette, hittar ni ett hus i närheten av din mamma så slå till, det är ovärdeligt!

  • BrudSommar2006

    Sweet, jag har undrat om ni skulle slå till på ett syskon medan ni var kvar i USA men inte än alltså!

  • BrudSommar2006

    Gäsp vad jag är trött. Astrid har sovit jättelänge nu så jag hade också kunnat sova en stund men eftersom jag trodde att hon skulle vakna så har jag suttit här och läst ikapp istället och nu är det väl ingen idé.

    Vi har varit och fotat oss för lokaltidningen, en sådan där födelseannons, skönt att få det gjort, vi gjorde ju det med Iris och har tidningen sparad så det kändes inte mer än rätt att få en sådan bild till Astrid också. Iris var verkligen på bra humör, jag hade annars en vision om att hon inte skulle vilja vara med på bilden.

    EA, vilka fina bakverk, ser både imponerande och gott ut!

  • BrudSommar2006

    Liten, med Iris var det så enkelt för vi kunde åka in medan maken fortfarande var hemma men den här gången var vi fortfarande inlagda, de fotar bara jämna veckor, så då blev det ju krångligare när Iris skulle vara hemma från dagis och maken vara hemma från jobbet. Inte lika lätt att få det att bli av då. Fast det är ju så bra att man får bilden på en cd sedan så att man kan göra vad man vill med den.

  • BrudSommar2006

    Ore, vi försöker i alla fall se ut som att vi inte förväntar oss krångel!

    Parnassia, ååååhhh, vårbilder! Aaaah, dreglar!

  • BrudSommar2006

    Vickan, Renässans tycker jag är rätt värdelöst men Nezeril borde ju hjälpa tycker man.

  • BrudSommar2006

    Ore, det där med att ligga på mage ska ju vara så viktigt för motoriken. Fast det är aldrig man hör om en vuxen som fått problem för att de inte fick ligga på mage tillräckligt som barn iofs!

    Vad det gäller trots så är ju Iris värst mot sin pappa fast det är jag som är "snällast" så här är det i så fall tvärtom.

    En sak som hände idag var att Iris ramlade på baken i en snödriva utanför dagis på väg hem idag och ropade "pappa, pappa!". Pappa kommer ikväll sade jag då. "Men jag vill att pappa ska komma just nu!" gnällde Iris då. Så helt illa kan hon inte tycka om honom!

  • BrudSommar2006

    Nenne, vilken BM blev det nu då? Det är ingen fara för barnet alltså med det höga värdet utan bara att det ska fortsätta att kollas?

  • BrudSommar2006

    Jag orkar inte med kattkräken längre. Jag har ingen möjlighet att springa runt och passa på dem så mycket som skulle behövas. De sliter av Iris dockor skor och strumpor och biter sönder fötterna på dockorna. De river ner eventuella räkningar eller andra papper som råkar ligga någonstans på bordet eller bänken och biter sönder dem. Medan man står och viker tvätt tar de strumpor och annat man just vikt och har ner på golvet och biter sönder. Alla stolar och bord är sönderbitna i hörnen och snart kommer alla dörrfoder att ramla ner för Elsa har slitit ner alla pluggar hon kommer åt och går nu runt och övar på att hoppa så högt hon kan för att försöka få ner de sista som sitter högst upp. Iris lego biter de sönder. Allt här är sönderrivet och sönderbitet. Jag orkar inte se dem snart längre, jag håller verkligen på att deppa ihop. De här är inte vanliga busiga katter, de här är smådjävlar som skickats hit för att plåga mig.

  • BrudSommar2006

    Telis, vad mysigt att han ler! Jag läste på Growingpeople för ett tag sedan att de skulle börja le från tre - fyra veckor så jag började genast att öva med Astrid men det går lite segt på den fronten! Ett par stycken har jag väl sett vid det här laget men inget av dem riktade till mig än så länge.

    Sedan läste jag om alla reflexer de ska ha också och har testat dem på Astrid men hon är inget mönsterexemplar precis. Bla ska man kunna trycka ett finger i handflatan på dem så öppnar de munnen. Sedan ska man kunna stryka dem över kinden och så vänder de huvudet åt det hållet för att de tror att maten är där. Icke. Fast reflexen att hålla ut armarna om hon tror att hon ramlar bakåt har hon och den att hon kniper med tårna om man drar med fingret under foten.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge