• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    Snaily: det låter inte som ngn större idé för mig att testa progg då? Jag har också hört det där med att en lh-stegring inte behöver betyda ÄL, så antagligen är det som vanligt - vi i tråden vet mer än doktorerna...

    Just den här månaden känner jag mig inte lika desperat som vanligt - hoppas det är en ny trend.

    Piggelin har det intensivt på jobbet och prioriterar familjen just nu...

  • muggles

    Vickan: jag hade nog tyckt att det var obekvämt att åka bil så långt i ditt tillstånd. Dessutom är det kanske onödigt riskfyllt iom att du haft "mensvärk" - det tyder på att ngt har startat. Men å andra sidan går det säkert bra om du skulle ge dig iväg...

  • muggles

    Vickan: japp mår du som vanligt på torsdag så kan du säkert åka.

    Oj, ngn hade visst redan diskat...

    Har förresten bokat biljetter till Pink i sommar, alltid kul med lite konsert... Hoppas hon är bättre än Madonna var.

  • muggles

    Lappis: ja hon har ju rätt många hitlåtar... Och så verkar hon vara sån som är bra live (fast det trodde jag om Madonna med).

  • muggles
    Telis skrev 2010-02-15 04:41:37 följande:
    Jag vill inte ha en färdig ettåring, däremot så skulle man ju önska att han kunde ge lite förvarning och inte vakna och gallskrika så att taket lyfter med en gång. Nu borde väl snaily vakna snart också, dom skulle ju gå upp kl 5. Hoppas allt ser okej ut hos farbror gyn!
    Jag fick vackert gå upp kl 05 idag, skulle med flyget kl 07. Som ändå blev försenat så att jag strandade 3h i Paris (på flygplatsen alltså). Jag HATAR att flyga i jobbet, det är bara tråkigt tråkigt. Åker man på semester har man ju ngt kul att se fram emot - åker man i jobbet vill man bara komma fram effektivt och snabbt och då är varje försening blä.

    Snorkis: jag tycker det låter jättejobbigt med eksemen, jobbigt att du inte kna få bättre hjälp!

    MrsB: jäkla svårmor! Du kanske ska ta med egen tårta nästa gång - som en markering?!

    Lappis: de stänger av halva Ullevi för Pink ska bara ha konsert för ca 20 000. Men Ullevi kan vara grymt bra men det måste vara rätt artist och rätt show tror jag (tänk U2, Brucan, ...)
  • muggles
    Telis skrev 2010-02-15 11:20:56 följande:
    Inga allahjärtansdagspresenter här och korvstroganoff till middag igår. Vi har lite annat att tänka på här för tillfället. Som att överleva.


    Jag fick nog ingen AllaHjärtanspresent - om inte 6 räknas?

    Sweet: vad underbart med kärleksförklaringen! Det är såå roligt när de börjar prata mera - det kommer så roliga uttryck också.
  • muggles

    MrsB: aha, du kom på det själv - ja ta med eget fika nästa gång känns konstruktivt!

    Ang vattnet - kan det inte vara så att det kan läcka vatten genom livmoderöppningen trots att man inte är "öppen" ngt - vatten behöver ju inte mer än ett pyttehål för att komma igenom?

    Snaily: jadå man lär sig mer och mer hela tiden. Jag trodde först att man kunde ha låg progesteronnivå trots ägglossning och då skulle det försvåra ett ev befruktat ägg att fästa? Då hade ju prog hjälpt. Men är det som du förklarar så hjälper det förstås inte...

    Vickan: lycka till om det händer ngt mer i natt!

    Åååhhh, imorgon slipper jag gå upp kl 05 - lycka!

    Nä nu ska jag nog gå på vinet i minibaren

  • muggles

    Att tunt tyskt vin kan vara så gott...?! Helt ok.

    Här nere pågår Fasching - dvs karneval. Man kanske borde gräva fram de där tyska förhudsmockasinerna och smyga sig ut...? Och så lakanet på så är man utklädd sedan höhö.

    Jag tror att jag har haft ÄL-känningar idag. Lite besviken att det kom idag för då har vi missat det denna månaden. Jag la ner ÄL-testerna efter gynbesöket i fredags, så jag har inte riktigt koll denna månad.

    Snaily: vilken gyn du träffat på! Kan du inte byta? Är det via landstinget?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge