• snaily

    Välkommen hem Cicci! 30 grader låter inte helt fel!

    BS
    Ja, det undrar jag också. Ska nog maila doktorn imorgon och fråga efter provsvaret, jag får det nog inte annars.

    *spammar lite å Trollets vägnar*

  • snaily

    Här är det så vackert så man får ont i ögonen när man tittar ut! Strålande sol! Men tyvärr får man ont i hela ansiktet när man går ut, kallt kallt. Funderar på att trotsa kylan och ta en liiiten promenad.

  • snaily

    Lappis
    Du menar väl "i Le Monde !" ??

    God morgon förresten!

    Mina händer är helt förstörda för tillfället, kletar med alla sorters handkräm konstant nu. Typiskt vintersyndrom, särskilt när det är 35 minus ute som idag och dessutom är det här jobbet rena döden för händerna - blod och gödsel (ursäkta detaljerna) fräter och torkar ut. Fick lappa ihop en häst igår kväll och det blev inte händerna gladare av.

    Tack för tipset om Weledas cold weather cream, Liten var det va? Visste inte att det fanns, hade säkert haft nytta av det hela vintern som varit så kall, men har ju som sagt fortfarande rätt bistert så hinner nog prova innan det blir vår. (Har beställt!) Maken kan behöva lite, han har hunnit få en del förfrysningsskador på kinder, näsa och haka.

  • snaily

    Lappis
    Jo, fast ibland kommer man på att ta på sig handskarna lite sent, när man redan är nerkladdad. Sen är det något talkigt puder i handskarna som också torkar ut huden. Det största problemet är väl att man konstant tvättar och spritar händerna. Det brukar ordna sig på sommarsemestern, om inte förr.

  • snaily

    Nenne
    Ja, så har jag också lärt mig, men är det kanske så att det är vatten man ska undvika (som då fryser på/i huden), och nästan alla ansiktskrämer innehåller ju vatten. Dock inte denna cold cream så tänkte att det kan vara värt att prova - hittills tycker jag det funkar sådär att låta det egna fettlagret skydda, i alla fall när det är så HÄR kallt. Behöver alltid kläder i ansiktet också, men det kanske är ofrånkomligt.

  • snaily
    nennesjuttioåtta skrev 2010-02-24 09:50:30 följande:
    Är man kall om kinderna eller näsan ska man bara varsamt lägga en hand på och värma så, inget gnugg
    Ja, så brukar maken lära sina kunder att göra när de blir vitfläckiga i ansiktet under skoterturer. Gäller bara att handen är varmare än mina brukar vara
  • snaily

    Lappis
    Fy vilken otäck sjukdom!

    Nehepp, lugnet är över, jobbet väntar.

  • snaily

    Muffins
    Jag säger fett. Bara för att jag inte har några själv och inte vill tro att det är mjölkkörtlar som jag har brist på.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge