• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Hallå igen
    Här har knipsats testiklar, he he heee

    Förresten röstar jag på trådträff i västsverige runt Kristi Himmelfärdshelgen, jag ska nämligen till Skaratrakten, möjligen Göteborg också! Skulle vara kul att träffa några trådisar där om möjligt.

    BS
    Fy, stackars Astrid och dig!

    Heja Nenne och PB!!

    Koko
    Hurra för nässpray!
    Kul att du funderar på eventuellt ressätt! Tåg är tyvärr lite osmidigt (även då det inte går inflation i förseningar ) då närmsta tågstation är drygt 12 mil bort. Buss går direkt från Sthlm men är kanske lite meckigt att åka med bebis? Flyg finns också.

    Ego
    Fick ringa Falun för att få blodprovssvaret - min doktor har som vanligt stängt när jag vill honom något viktigt! - det såg tydligen bra ut så jag kan börja spruta imorgon. Bara för det så inbillar jag mig att jag har ont vid vänster äggstock idag, undras vad det kan vara. Hypokondri? Ja, möjligtvis.

  • snaily

    EA
    Tjohoo, kul, då har vi kanske ÄP nästan samtidigt! Preliminärt v 10 för mig (v 11 för dig). Lite vin tycker jag gott man kan dricka fast man sprutar, är det nån gång man är säker på att man INTE är gravid så är det ju då, fast som Lappis skrev så är en rejäl fylla kanske onödig belastning på kroppen (fast det är det väl alltid egentligen).

    Mugglan
    Jag tror du BIMar!

  • snaily

    Snorkis
    Men hon är ju jättegullig! Kom bara ihåg att gå omkring med en blomma i handen hela tiden också.

  • snaily

    fru AM skrev 2010-02-24 16:16:15 följande:


    SKORV!SKORVSKORVSKORVSKORV
    Jag läser: KORVS-KORVS-KORVS

    Jag är med på brunchen - i tanken i alla fall I verkligheten ska jag ta emot hela tjocka familjen som kommer upp ända från STÅCKÅLM som vi säg' här i Norrland.
  • snaily

    Håller med om att det är lite FÖR spännande med alla IVFer nu... för egen del känns det inte ett dugg spännande längre, bara läskigt och stoppa-huvet-i-sanden-känsla. Är bara livrädd för att det ska bli samma usla utgång som förra gången.

  • snaily

    AM
    Tack!
    Blir man inte alldeles till sig i trasorna, så säg!

  • snaily

    Huh? Måste alldeles ha missat denna magiska gelé! Provade Nenne den alltså?

  • snaily

    Telis
    Heja, dagens bästa tvättlappstips (säger barnlösa experten )
    Hej förresten, hur mår ni?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge