• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Haaalllååååååååååååå!!!!

  • Lapinette

    mugglan - vad "gulligt"!!!

    Nej, min busskompis gifte sig i somras och så självfallet blev hon gravid på typ andra försöket och allt ser superbra ut och hon gråter av lycka. Jag är faktiskt jätteglad för hennes men ibland undrar man varför det funkar så jäkla smidigt för de flesta andra när man själv år ut och år in inte alls för någon träff?! Nåja, jag har ju faktiskt nästan helt och hållet accepterat läget.

    Igår träffade jag grannen under med deras lilla dotter på 2 år som liksom Hektor drömmer mardrömmar och vaknar upp i höga vrål om nätterna. Pappan var orolig att hon även väckte oss men jag har inte hört ett smack, tack och lov. Känns som hela min omgivning är full av små söta barn just nu.

    Grannen mittemot skulle bli superbra lekkompis till vår lilla kille ... om vi hade fått honom nu skulle de vara jämngamla.

    Som sagt, så är min barntillvaro.

  • Lapinette

    muffin - inga rika släktingar i bakfickan så jag undrar vad de då kan vara ute efter??!!!

  • Lapinette

    mugglan - helt rätt "enjoy life" och uppskatta det som du har men samtidigt förstår jag tankarna om att gå in för något till hundra procent. Det jobbiga med det här med att bli gravid är jag insett att det inte spelar någon roll hur mycket man än försöker och jobbar för att bli det ... det är ett jäkla lotteri och inte alls något man kan lyckas med bara för att man jobbar hårt. Men snart har du en påse med proggisare och då du jäklar!

  • Lapinette

    Fru E - med den devisen borde jag ju åtminstone ha blivit gravid det senaste halvåret och så borde inte typ 99 % av alla här inne ha blivit gravida.

  • Lapinette

    Ro hit med ett glas mugglan! Känns som det var evigheter sen jag drack skumpa ... säkert flera veckor sedan!

    Nej, det går inte att gå omkring och vara bitter resten av livet. Någonstans utmed vägen måste man ju gilla läget och acceptera att så här är det och blir det. Jag är envis och som sagt van vid att få det jag vill ha, bara man jobbar hårt så går det, men när man har stångat huvudet i väggen en så där 30 gånger och man har provat allt så får man faktiskt ge upp. Livet är allt för dyrbart för en massa bitterhet.

  • Lapinette

    Fru E - been there, done that! Klokheten kommer med åldern ! Jag har varit i karusellen och jag tror man måste gå igenom den för att en dag komma till det faktum att man faktiskt "ger upp". Sen lyckas de flesta utmed vägen och vissa ger aldrig upp men för mig känns det inte som ett alternativ att leva i den där berg- och dalbanan i ytterligare 3 år. No way!

  • Lapinette

    AM - det som gäller för henne är att åka till Danmark och fixa spermadonator. Några andra heta tips har jag inte. Jag har några väninnor som gärna vill ha barn som är i samma sits som din väninna men de är några år yngre, typ 37 år. Tiden tickar iväg, tick-tack-tick-tack ... fasen var läskigt! Är så jädra tacksam att jag inte står här alldeles själv utan har min underbara make vid min sida.

  • Lapinette

    AM - näst tips då är ju äggdonation utomlands. Vet dock inte om man kan göra det som singel?

  • Lapinette

    AM - adoption är hon dessvärre för gammal för och köerna för singlar är låååååååååånga. Så där är det kört.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge