Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Lapinette, jag förstår att du vill ha trädgård!

    Vi satte en magnolia förra året, får se vad det blir av den.

    Läste en artikel för ett tag sedan om vilka växter man skulle ha i sin trädgård för att få så mycket som möjligt för huset om man skulle sälja och magnolia låg i topp. En stor, fin magnolia i blom kan tydligen vara värd hur många tusenlappar som helst. I botten låg tuja, ingen ville ha en stor tujahäck.

    Jag tror absolut att katterna, speciellt Oskar, är understimulerad för det går inte att få igång honom på lek, han bara ligger och gäspar hela dagarna och vägrar dessutom gå ut. Hoppas så att snön försvinner snart så att de börjar vilja gå ut mer.

  • BrudSommar2006

    Här har vi efter två försök inte lyckats få fram några bebisexemplar som man vill resa med. Astrid vrålade från klockan åtta till halv tolv igår, vilken fasa att sitta på ett hotellrum, eller ännu värre, vara på en middag, med en sån. Jag provade att tempa men inte minsta lilla prutt kom ut, vare sig då eller senare. Om man nu tänker sig att magont är anledningen.

  • BrudSommar2006

    Ore, jag valde min senaste mobil efter exakt samma kriterier som du!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag tycker chokladmoussen låter fantastisk.

  • BrudSommar2006

    Maken och Iris är på Junibacken. Jag skickade med hennes mockasiner eftersom hon alltid vill ta av sig skorna men nu hade hon vägrat ha dem på sig också så hon springer runt där i strumplästen.

  • BrudSommar2006

    AM, fast så här busiga katter har jag aldrig haft förut! Elsa är ju den som ställer till mest bråk men Oskar är lurig för man tror att han ligger och sover där man såg honom sist, han flyttar inte på sig så ofta, men istället sitter han och biter sönder någonting för Iris.

  • BrudSommar2006

    Feromoner man pluggar in i eluttaget, det finns visst allt!

  • BrudSommar2006

    Telis, aha, ni kör med haklapp, ja det vore ju det smartaste.

  • BrudSommar2006

    Snorkis, nej, våra delar matskålar, har aldrig tänkt på att de skulle ha flera. På Öland i somras hade vi flera för våra och mina föräldrars katt åt olika mat men det slutade ju med att de delade på alla skålarna istället och åt samtidigt ur samma i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Väntar på att Astrid ska vakna så att vi kan bada innan Iris kommer hem, annars ska hon nog bara hjälpa till och då blir det kaos. Eller så badar vi när Iris sover men Astrid gillar inte att bada och skriker så då kanske vi stör.

    Sedan måste jag iväg och handla också, jag förstår inte att jag lyckas planera så dåligt att vi måste iväg en fredag eftermiddag varenda vecka när det är så fullt med folk att man knappt får parkeringsplats. Anledningen är att mina föräldrar nästan alltid äter middag här på fredagar så då måste jag komma på vad vi ska äta och sedan ge mig iväg ut.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge