• Parnassia

    Vi fortsätter blanda och ge

    Åååhh! Trollet ser ju helt underbar ut!!
    Puss på lilla näsan!
    *smälter som smör i solsken*

  • Parnassia

    Helt riktigt! Det finns två namnsdagsbarn idag. Ett långt borta och ett i mina krokar...
    Sedan kan det ju vara fler som inte jag vet också förstås.

  • Parnassia

    Trist med icke önskat resultat med embossingen Nenne. Mina embossing erfarenheter sträcker sig till genomskinlig stämpel och guldigt pulver, det blev guldigt. Och värmningen var då inte mycket att fundera på, var det värmt och ihopsmält så var det ju liksom, inte mycket att vela på.

    Koko - Jag har också julskinka i frysen. Vad har du i såsen? Är lite dålig på att improvisera sådant så jag vill gärna ha ditt recept!

    Här har vi inventerat barnkläder idag, både bebisstorlekar och E:s storlekar. Man kan säga att vi har gott om kläder till bebisen, särskilt om det blir en tjej eftersom vi har kvar allt efter E. Blir den en kille är läget lugnt iaf upp till stl 62-68...
    Och till E har vi fått ärva av en granne som har en tjej som är 2 år äldre än E, strålande!
    Jag ska till Ullared nästa helg och därav inventeringen, bra att veta om något behöver kompletteras. Nu verkar det som att det egentligen inte behövs, men jag tror att jag köper ytterkläder till E i nästa storlek så har hon så hon klarar sig i höst också.

  • Parnassia

    PB - vintergäck! Fantastiskt! Och vad kan den andra knoppen vara!?
    Snacka om att de "gäckar" vintern!

  • Parnassia

    Här embossas det över en spisplatta!

    Nu: de sista hemkokta kräftorna och vitlöksbaguetter.

  • Parnassia

    Välkommen hem Vickan! Det är ett mysterium att ta sig "igenom". Glömmer aldrig känslan när vi kom hem med E, vi satte henne mitt på golvet i babyskyddet och tittade på varann - "Vad gör vi nu då!?"
    När vi hade en dryg km kvar hem var jag beredd att vända igen, det kändes så läskigt...

    Jag hoppas fö att skidloppet visas i vinterstudion i kväll, då ska jag kolla. Såg en liten glimt på nyheterna i morse och det var ju grymt!

    Nu lagar maken mat, spaghetti och köttfärssås, dags att äta!
    Lyxigt att få sätta sig vid dukat bord. Förmiddagen ägnades åt skottning IGEN och em har handlat om ideellt arbete (vilket man kan ägna sig åt på heltid om man bor på landet) = jag är helt slut och ryggen säger ifrån. Får nog inse att sådana här dagar orkar jag inte längre.

  • Parnassia

    Vickan - måste skynda mig till FB för att se namnet! Men ang amningsinlägg, kanske kan bindor funka? *spånar vilt* Annars är apotekets inlägg bra, dem körde jag med, tyckte de var bättre än andra dyra som finns i babybutikerna. Kram!

  • Parnassia

    Bra tips från PB till Vickan! Värmeinlägg och kopp, särskilt koppen. En sådan använde jag och det var bra att ta tillvara det som "blev över" istället för att det skulle förfaras.

    På nätterna i början när det läckte som värst köpte jag en bh/top på apoteket som var helt mjuk, alltså inga sömmar, knäppen eller bågar. Den hade jag alltså på nätterna för att ha nåt att stoppa inläggen i för att inte hela sängen skulle bli blöt. (tror att modellen egentligen var avsedd för sådana som hade någon form av bandage i "bröstområdet" och därför inte kunde ha vanlig BH...)

    Det var nog en sån här:
    www.apoteket.se/privatpersoner/common/sok.aspx&tab=Rp&menu=St&searchType=global

  • Parnassia

    Ah, jag vet inte om länken funkar... Men den hette nog "carefix".

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge