• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    PB, aha! Men tror du inte att den har en inspelningsbar hårddisk då? Annars borde det ju stå "burn" och inte "rec"?

  • Telis

    muggles, ja visst kan det vara utvecklingsfaser också. Ofta verkar hans "oförklarliga" skrik hänga ihop med ett himla pruttande men ibland kan han prutta massor utan att säga nåt alls så man har ingen aning.

    Ja, just sjutton, GRATTIS Parnassia på födelsedagen!!

    Oupsie, ja hormoner tror jag också på, har märkt att jag har mer huvudvärk runt mens osv. Undrar vad det är för hormoner man saknar som gravid.

  • Telis

    Fasen också, jag missar alla spännande tävlingar för att jag måste gå och lägga mig så tidigt. Fast jag kommer ju upp och får se alla prisutdelningar lajv förstås. Och så har jag fått äran att få se den förste svensken någonsin göra en kvadrupel.

    Sweet, fy vad jobbigt vad sjukt barn samtidigt som man är sjuk själv! Tur i oturen att ni inte är magsjuka iallafall. Hoppas på ett mirakel så att du mår bättre imorgon!

  • Telis

    Muffinstönt, det finns inga "små vurpor" i störtlopp.

    Fy tusan vad Anjas krasch såg läskig ut. Men dom små skäggiga gubbarna i Tre Kronor gjorde vad dom skulle iallafall. PB, hoppas att du inte satt uppe för att se Damkronorna, det var ju så man hoppats på ett strömavbrott i hallen så dom fått avbryta pinsamheterna.

    Oj, stackars Vickan, en massa värkar till ingen nytta, det måste ta på krafterna. Hoppas natten är lugn och skön så att hon kan ladda batterierna igen!

    Nej, nu ska den här kossan plocka fram mjölkpumpen. Yihaaa ... not ...

  • Telis

    AM, åh, jag åt en underbar oxfilé provencal på Epok för ett par månader sen. Jag luktade nog vitlök i vecka efteråt. Men vad trist att ni blev osams!

    Ååååh, stackars, stackars Vickan!! Men nu är det ju bara timmar kvar på nio månaders elände hoppas jag! Jag undrar också när det blir snitt, man kan ju inte behöva plågas av värkar i dygn om man inte öppnas en centimeter!?

    Ore, vi försöker ibland men det går inte alls. När han är hungrig så gallskriker han och då är det svårt att amma (även om man tar ut nappflaskan ur munnen på honom när han är halvvägs gallskriker han) och när han inte är hungrig är han inte intressad. Min BVC-tant tror att det är kört, han är helt enkelt för lat, han vet hur fort och enkelt maten kommer ur flaskan.

    Men nöjd med hur det är är jag inte. Den där &%"/!)/= urpumpningen håller på att ta knäcken på mig, det är ett helt galet stressmoment och både BVC-tanten och min man är på mig om att jag borde ge upp den men jag vill ju så gärna att han ska få bröstmjölk. Jag vet ju rent logiskt att ammade barn kan få allergier osv och att ersättningsbarn kan bli kärnfriska men känslomässigt säger hjärtat något helt annat.

  • Telis

    Parnassia, tack för omtanken! Ja, jag måste ta mig en rejäl funderare på hur jag ska göra. Jag måste bestämma mig för att antingen försöka trappa ner (med risk för att mjölken tar slut då), lägga av helt eller också bara acceptera att det är jobbigt, det tar tid och gör ont. Jag ska fundera på ditt förslag.

    BS, ja det är nog det som är mest frustrerande. Att man aldrig kan gå för långt från den där pumpen och att man måste sitta uppe två timmar i sträck på nätterna istället för en (som det tar att mata T).

  • Telis

    Idag är min mamma här så jag har två händer att skriva med! Och i nästa vecka kommer svärmor och hon har erbjudit sig att ta nattpassen för att maken och jag ska få sova! Oh the joy!

  • Telis

    Tinga, guuud vad du var duktig!! Så många gånger som 5-6 om dagen har jag aldrig kommit upp i! Hur sjutton hann du med det och två tvillingar också?!

    Jag försöker pumpa ur direkt efter frukost, på eftermiddagen, på kvällen innan jag går och lägger mig och en gång på natten. Och det känner jag mig knäckt av, hur sjutton orkade du med ännu fler gånger? Det som är jobbigt är ju att Televinken måste sova och att det tar en timme varje gång. Det är himla stressande för det känns som om han vaknar varenda gång man sätter på pumpen. Särskilt på förmiddagarna kan jag hålla på och pumpa ur mellan kl 9 och 12 för att jag måste avbryta hela tiden för att ta hand om T.

    Det låter ju bra om man kan dubbelpumpa med jag har svårt att hålla fast bara en tratt, man måste ju trycka dit den så jädrans hårt för att det inte ska läcka någonstans. Jag tror inte att jag skulle greja att hålla fast två samtidigt.

    Har ingen aning om man kan stoppa i batterier i den med det är ju världens klump, inte skulle man bära med sig den någonstans?! Vad hade du för sort?

  • Telis

    penne2, jaa jag vet ju det egentligen. Jag har bara så svårt att lyssna på den mer rationella sidan av mig själv när det gäller det här. Välkommen hit förresten!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge