• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    telis - Hur är det med televinken, verkar det bli värre och värre med magen eftersom du frågar?

    snaily - Ja, men då köper jag bussbiljetter! Vad kul!! Inboxar ett par frågor först bara så det blir rätt.

  • _koko_

    Telis - Jag har nästan en hel burk med mjölkfri ersättning som jag funderat på vad jag ska göra med, det känns så dumt att slänga den. Vill du ha den? Det är ju inte alls säkert att televinken tar den eller att han blir bättre av det, men om du vill prova? Lillebror skrek ju på dagarna också, men då var han oftast ok om han fick hänga hos mig (bära bära bära).

    muggles - Vad härligt det låter!! Väntar ännu på att premiärdricka kaffe på vår altan (som också ligger i lä i söderläge - med utgång från köket, lappis ), det har inte blivit av ännu. Men idag kanske?? Vädret är ju strålande!!

  • _koko_

    Sen vet jag att barnmatsbutiken.se iaf förut hade getmjölksersättning, vilket tydligen vissa med komjölksallergi klarar, är antagligen godare än mjölkfritt. Jag har funderat på att prova men inte kommit förbi butiken ännu.

  • _koko_

    Just det, Lillebror kräks knappt alls, fast han kräktes betydligt mer förut när jag tänker efter. Jag tror dock att det skett när han ätit för mycket (under de korta perioder när jag haft mycket mjölk).

    Ore - Det är bäst att ha pratat med läkare innan eftersom man kan få brister (kalcium t ex) om man inte tänker på vad man äter eller tar tillskott. Men det är mamman alltså, det finns inga risket för barnet så vitt jag vet.

  • _koko_

    telis - Du får betala det jag har betalat. Dvs ingenting. Jag fick burken av bvc, så det kan säkert ni också, men jag är ju glad om jag slipper slänga den.
    Ska jag ta med den och lite fika på t ex onsdag? I morgon hinner jag inte, ska till kuratorn.

    Vårt hus är så dåligt isolerat så det smälter fort närmast huset.

  • _koko_

    lappis - Det blev absolut filmat, men tveksamt om det verkligen är youtube-material...

  • _koko_

    PB -

    Telis - Får ta tillbaka erbjudandet direkt, om inte ni vill komma hit i stället, för nu ringde DHL och connys säng kommer på onsdag!! Tjohoo!
    I morgon skulle jag iofs kunna ses om du vågar dig in till stan? Elaka tanten sitter säkert inte i samma vagn igen.

  • _koko_

    nenne - Men vad kladdigt!

    BS - Iris gillar inte att leka i snö alltså? Conny kan vara ute i timmar nu när det är lite varmare. Han har några lastbilar, traktorer, en spade och en hink och så är han nöjd. Lastar snö, kör snö, gräver snö, osv... Funderar på vad vi brukar göra mer när jag har båda barnen... Vi bakar eller lagar mat (conny gillar att röra i skålar, så det får han göra mycket ), leker med lera, ritar, bygger lego, kör med bilar. Sen har vi fått en kopia på en musikcd de kör på dagis som är JÄTTEpopulär här hemma! Det är som ett barnträningspass faktiskt, med olika låtar och en röst som talar om vad man ska göra, typ gå, springa, hoppa, stå på ett ben, ro, klappa magen osv. Rätt kul för mig också faktiskt.

    Jag sitter annars och äter kakor och tittar på zumba-reklam.

  • _koko_

    nenne - Sån där löjlig träningsvideo (här med dansinriktning) där de står och säger att jag har minsann inte gjort något annat än att använda denna video och jag har gått ner 20 kilo på två veckor. Typ. Och sen står det finstilt på skärmen under två sekunder att man bara går ner i vikt om man samtidigt ändrar livsstil och äter sunt.

    Telis - Vad skrev jag egentligen, ska vi ses i stan och ta en promenad/lunch eller vill du komma hit? Runt 12 passar mig bäst oavsett var vi ses.

    Och nenne, du får när som helst komma hit och röra i mina grytor.

  • _koko_

    Min mamma skickade med mig TRE kakburkar igår, mördegskakor (AM!), havreflarn och en sort helt gudomliga med browniebotten och kokossmet ovanpå. Ojojoj...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge