• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nenne: jag har hört precis som Snaily säger att man ska undvika hudkräm med vatten i i ansiktet när det är så här kallt. Tex Försvarets hudsalva är väl rent fett och funkar bra, har jag alltid med när jag åker skidor.

    Har ni hört att det ska börja töa och komma en del blötsnö tors-fre plus regn och sedan ska det frysa på igen på söndag. Suck. Min plan är att skotta vår megastora balkong (terass) idag - det är väl det enda som har platt tak hos oss.

  • muggles
    porchez skrev 2010-02-24 10:40:51 följande:
    Bara en fråga till ang. mat, vad äter man får frukost om man vill snåla med kolhydrater? Idag äter jag havregrynsgröt med russin varje morgon. Men det fungerar jag inte då.
    De rabiata äter väl typ äggröra/omelett med bacon el så. Men jag äter kolhydrater till frukost (fil och müsli) för jag är inte så rabiat. För mig räcker det att minska ner på mängden vid de andra målen och skippa kvällsmackan (då funkar ett kokt ägg bättre).
  • muggles

    EA: hade inte du och jag BIM samtidigt el låg du några dagar efter mig denna gång? Sprutstart - wiiiihiiii!

    Snaily: trådträff - apselut!

  • muggles

    Lappis: nja men jag menar inte att du är rabiat bara för att du äter ägg och bacon (så ta inte illa upp!). Jag menade mer att de jag stött på som är riktigt rabiata verkligen alltid väljer bort macka/flingor mm och äter ägg och bacon varje morgon. Äh, hoppas du förstår skillnaden...

  • muggles

    EA: håll ett glas i handen och smutta lite bara (om du är orolig), annars skulle jag säga att det är ok att dricka lite. Jag drack en del veckan innan jag plussade med Moa och hon blev rätt normal (förutom de där ryckningarna med huvudet då, och att hon har klumpfot, och att... )

  • muggles

    EA: jag tror att jag BIMar imorgon så spottingsen kan komma närsom.

  • muggles

    Ja ni kan sluta hålla tummarna för mig iaf - tanten är här.

  • muggles
    Lapinette skrev 2010-02-24 13:53:30 följande:
    Ahhh ... en till sak gällande gå ned i vikt med low carb ... man får inte dricka alkohol! :-0 men det sket jag fullkomligt i .
    Det har jag aldrig hört! Som tur är...
    Det är synd om dig som har så ont varje tant! Det har jag åtminstone inte om man nu ska glädjas över ngt.
  • muggles
    Telis skrev 2010-02-24 16:28:24 följande:
    I stället för våtservetter med kemikalier kan man blöta en batch vanliga tvättlappar i papper, ha på barnolja och förvara i en plastpåse.Jag och Televinken kommer kanske på brunchen, det beror på dagsformen.
    Ooooooooooooooohhhh, husmorstips! Diplom till Telis!

    PB: haha Istappus Gigantus fniss! Själv har jag träningsvärk i handlederna efter att ha skottat vår 20 kvm balkong (terass?), där snön även skulle slängas över räcket. Att luftig snö kan vara så tung!
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge