• viktualia

    Vi fortsätter blanda och ge

    Parnassia skrev 2010-02-09 20:17:52 följande:
    Men är det regelbundet så pass att du kan säga att de kommer en gång per xx? Om det hade varit jag som haft det så hela dagen, regelbundet på nåt sätt, hade jag tagit ett par alvedon innan läggdags för att se om man slapp värken en stund på natten och för att lite kunna säga om det var skarpt läge eller inte. Men som sagt, det är jag.Ska man börja hålla tummarna tycker du?
    Jag har inte brytt mig om att fundera över det... så nu ska jag försöka hålla lite ordning... dvs koll på när och hur mycket det gör ont.

    Och ha ha ha ha - hålla tummarna?!? shit vad skumt det känns att få frågan... snacka om att detta är OVERKLIGT!!! jag vet inte är svaret..

    *åt just några extra mackor*
  • viktualia

    Intressant!

    Själv har jag just bokat en lunchdate på fredag. Under stort fniss! Vi sa "antingen ses vi eller så skickar jag ett sms om att vi drar till BB".

  • viktualia

    Mugglan - absolut! jag har mailat honom (hade redan hunnit babbla en sväng med dem i telefon ikväll... det pågår ju avrapportering rätt ofta även i den riktningen *ler*)

  • viktualia
    porchez skrev 2010-02-09 21:39:54 följande:
    Börjar bli nyfiken på galleriet, ska kanske leta reda på en bild på mig själv. Vad är kraven? eller finns det inga såna? Är det en bild som gäller? Vilken adress ska jag maila på? Funderar bara än så länge, men vill jag se er så är det ju inte mer än rättvist att jag visar mig
    Dealen är att man måste bidra med en bild på sig själv och maila den till Telis. Sen får man spana på oss andra!
  • viktualia

    Snaily - ha ha ha ha... jag har också tänkt på det där med snygg födelsedatum... ha ha.... vem vet hur det slutar?!?!

    Fast jag är skeptisk... jag tycker mest att det är bra att det börjar kännas nåt i den delen av kroppen. Har ju inte haft nån foglossning el några förvärkar innan alls - och det känns som att det är dags för kroppen att haja att det är dags för leverans... Och de här små förvärkarna i kombination med att jag spytt två dagar i rad tyder ju på att kroppen fattat att något är i görningen...

  • viktualia
    Oupsie skrev 2010-02-09 21:50:22 följande:
    Oh spännande Vickan, tänk om det är på gång "alla redan" . Om Trollet kommer imorgon kommer han att dela födelsedag med min farfar .
    Annars är väl alla hjärtans dag en bra födelsedag?!?! då fyller ett av mina ex. Sen kan jag ta och pricka in Parnassias födelsedag också - hon fyller nästa vecka...
  • viktualia

    Oupsie - japp enligt RUL är bf 17/2. Men enligt mina beräkningar - dvs senaste mensen och tillfället då Trollet måste ha blivit till - så är bf senare än så. Typ 22:a. Vilket just nu känns sååååå avlägset!

  • viktualia
    Oupsie skrev 2010-02-09 22:26:15 följande:
    Ok, men även om BF är den 22 så kan han ju komma när som helst nu . Fast kanske ingen tröst för dig... Hoppas att han kommer snart. Gissar att ni är nyfikna på att få träffa honom .
    Mycket mer nyfiken på det, än på att gå omkring här med nästäppa, öronlock och inte göra nåt vettigare än att renovera strykbrädan... maaaj gaaaad *fniss*
  • viktualia

    Oupsie - japp det går bra! fick tag i bordsfilt som ska ersätta mellanlägget som ligger där idag. ska montera imorgon. Har ägnat eftermiddagen åt att renskriva en text åt makens förening... så jag underhåller mig lite....

    Men nu är det sovdags i casa Vickan... hörs imorgon.. men jag får väl säga att jag kommer in här vid 10-tiden eftersom jag inte lyckades hålla 9.30 imorse.. sovmorgon är bra!

    *godnattkramar till er alla*

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge