Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    mugglan
    här får man också hämta gratis grus året om, vad synd att det inte funkar så överallt! Däremot så av miljöskäl så finns det ett "salt" som vi köpt på Konsum,TöaLätt eller var det heter. En stor grön burk med små pluttar som är gult när man strör ut det. Funkar väl sådär halvbra (har inte testat så mycket) Det är skonsamt mot djur (svider inte på tassar) och natur. En blandning av grus/salt är ju annars det bästa, eftersom det oftast fryser till igen om det är tjockt islager, så fryser ju gruset fast och man slipper dra in det.

  • nennesjuttioåtta

    BS
    Grus är mindre än singel men större än sand. Sand är också bra!

  • nennesjuttioåtta

    wohohooo åter tilbaka efter en genomgång med "the thing"

    Grattis till killen Vickan! Jag tror misstaget hos Oraklet ligger inom det vanliga "undantaget som bekräftar regeln". Vad skönt att han lagt sig åt rätt håll! AAh vad coolt! Han är på väg!!!

    Tinga
    grattis till en bra start på jobbet!!!!!

    Måste kolla galleriet nu... sen POWERPOINT!! Yei....

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    hahaha samma tanke..

    Abropå Meindl-kängorna, jag tyckte de var apsköna från steg 1, har knappt fått några skavsår mer än en blånagel efter strapatsen ner från Kebnekaise där jag knappt kände av hälen på hela vägen men desto mer trångt i tårna, hahahah!

  • nennesjuttioåtta

    ooh Vicka, vilken söt mage!

  • nennesjuttioåtta

    Snaily
    bra att du har bokat en resa! hahahah! vilken spontanshopping! September tycker jag också är en perfekt tid att resa utomlands på, sommaren är så fin, våren har vi fjällen, men framförallt eftersom det inte är så tungt att börja jobba igen efter semestern för några veckor så är man ledig igen... Och hösten blir lätt så lång ändå.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge