• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    Ah, sådär har jag nog grejat klart med csn och försäkringskassan för den här gången! Ska bara begära och anmäla föräldrapenning också, men det får bli ihop med maken!

    Idag kom brev från min läkare, kortversion: "trombocyterna sjunkit, om du inte blöder finns ingen orsak till behandling, nya prover om en månad, hör av dig om du börjar blöda, har skickat remiss för UL för att utesluta att det finns bimjältar"
    Får inte direkt några positiva vibbar av brevet, så det känns lite lagom jobbigt, men försöker att inte tänka på det, inget att göra iaf.. Vet inte vad som känns värst dock, att det verkar dåligt eller att det kan finnas bimjältar som jag antar att man isf vill plocka bort!

    Parnassia: Jag läste också hela vägen!

    Hattis och Mugglan: så kan jag också tänka på sätt och vis, fast vi inte ens har börjat försöka.. Försöker tex fundera på när det skulle passa bäst med skolan, och hur vi ska berätta "nästa gång".. osv osv

  • MSW

    Pb: Hoho? Hur är läget idag? Känner du dig mer eller mindre knäpp?

    Telis: Vad skönt att han är tillbaka på kurvan! Och mysigt med solskens-bäbis! Var det kan hända utvecklingsperiod som gjorde att grät så mycket? Har inga tips på vad man ska tänka på när det gäller kylskåp..

  • MSW

    Åh Fru E! Avundsjuk på planeringen för huset! Vill också ha sådana problem! Hur var det nu, när får ni tillträde? Och hur gör ni mer det ni bor i nu, med försäljning och så..?

  • MSW

    Godmorgon!!

    Jag och A hade fredag redan igår, för idag har vi tagit oss ledigt!!

    PB: Fy vad jobbigt med magkrånglet! Men förstår att det är bättre än blod!

    Lappis: Åh vad roligt och spännande! Ser verkligen fram emot att höra om detta steget i adoptionsprocessen!!

    Idag ska jag på massage, och A får vara hos lillasyster under tiden, GÖTT!! I eftermiddag ska vi sammanstråla med några av kusinerna och vara lite påskkärringar och ikväll ska vi fira min moster! Så jag passar på och önskar en riktigt GLAD påsk redan nu ifall jag glömmer sedan! Och hoppas att ni inte blir allt för lurade idag!

  • MSW

    PB: Jävla skit helvete!! *stora långa varma stödjande kramar* Jag blev så ledsen när jag läste! *kram igen*

  • MSW

    Passion: Skräp med ryggen! Hoppas att det är bättre idag!!

    Bs: Jag tycker också det känns som att både det ena och det andra är överrepresenterat här i tråden!

    Tinga: Åh så jobbigt med magsjuka och sjukhus! Jag hoppas också att det inte krånglar till något mer med ätandet åtminstone!!

    Vänner: Jag läste också hela berättelsen!! Jobbigt att det kändes så fel under tiden, men skönt att det kändes bättre efter ni pratat igenom det hela.. Men hur känns det nu då med förlossningsskräcken? Fast ni har kanske inte tänkt att det ska bli fler barn, och då kanske det inte spelar så stor roll....?

    Här har påsken hittills avlöpt bra, med lite mycket mat och godis mellan åt.. Precis som det ska alltså! Och idag har vi varit en sväng och hjälpt till med veden i skogen, jag och A var bara med en timme, sen åkte vi och "titta bäää" (titta på lammen som min mormor och morfar har)..

    Mina värden och allt, så tror jag att det enda som gäller nu är att avvakta nästa provtagning, fast jag har inte märkt några mer blåmärken och så, så jag har en något positiv magkänsla.. Det värsta är tycker jag att jag kastas mellan hopp och förtvivlan hela tiden! Känns som att vartannat prov har varit bra och vartannat dåligt! Men jag försöker att tänka på det hela så lite som möjligt, för att jag inte riktigt orkar tro att är skräp och samtidigt inte vågar tro/hoppas att det är bra.. (låter lite rörigt, men någon kanske förstår..) Två veckor kvar tills det är dags för nästa prov!

    Nu ska jag återgå till att slå in svärfars presenter! Ska fira hans 70års dag imorn!

  • MSW

    Parnassia: Glömde juh säga lycka till!!

    Snaily: Jag mådde inte illa förrän typ v10.. Och ont i brösten hade jag, men vet inte om det började precis efter att jag testat... Sen är det juh så att man påverkas olika mycket av hormoner!

  • MSW
    Telis skrev 2010-04-05 09:22:58 följande:
    Nu snöar det i Stockholm igen så att det är alldeles vitt ute. Det här måste ju vara den galnaste vintern någonsin.
    Tråkigt med mer snö!!
  • MSW

    Vill också se AMs sommardröm! Kör försiktigt! Och vad "lurade" ni i svärisarna för att komma i väg, så vitt jag minns var det ngt sådant problem också?

  • MSW

    Grattis Parnassia! Verkligen snabbt! Skönt att du beskriver det som snabbt och bra! Ska bli roligt att höra full story!

    Kram!!

    Vill också se AMs hus! Även om det var många som kollade på det!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge