• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    passionsblomman skrev 2010-02-24 17:07:30 följande:
    Om det vore viktigt att verkligen vara avslappnad, så vore det ju idé att söva ner kvinnan inför ivf, så hon är i komaliknande tillstånd och därmed maximalt avslappnad utan att vara död. Då kan de rpraya, spruta och plocka bäst de vill också. Sedan kan de väcka en när man plussat. Ifall man inte plussar kan de hålla en nedsövd några försök till, innan de ger en barmhärtighetsöverdos ifall man visar sig vara ett hopplöst fall.Då skulle man slippa lida och ens man inte behöva oroa sig för humörsvängningar. Smidigt och bra.Nu kuddbankning i snön!
    HAHA - dagens bästa!!! Tack för den, jag behövde ett asgarv!
  • muggles

    start september skrev 2010-02-24 22:09:03 följande:


    Kram till Muggles. Elände och hoppas du kan hålla modet uppe och vänta på den gång det faktiskt tar sig, för det tror jag att det gör!
    Det tror inte jag....
  • muggles

    fru AM skrev 2010-02-25 10:00:46 följande:


    JAg är inte heller sugen på glass när det är så kallt INNE! Vi har så kallt hemma så att det är hemskt. Elementen är glödheta men jag tror rummen är lite för stora eller så är det elementen som är för små ... Den enda sköna platsen är framför tvättmaskinen där vi har golvvärme. Där skulle jag kanske kunna äta glass.
    Det är så GÖTT med golvvärme - aldrig kallt
  • muggles

    EA: men jag tycker det är så fruktansvärt jobbigt att hoppas. Förra månaden var det ok med tant för jag hade inga känningar och var förberedd på det. Men denna månaden hade jag faktiskt känningar i form av ömma bröst, flytningar, stick i tjejmagen och ett jäkla humör (och en förmodad nidis), så förhoppningarna var ju skyhöga. Det blev en jäkla dipp igår kan jag säga. JAg känner mig så dum varje gång det går åt helvete också, typ "vad tror jag egentligen - jag har är ju för gammal, har jag inte fattat det eller?". Och det här fallet när man hoppas är för djävligt, det känns mkt bättre när man är beredd på tant.

  • muggles

    AM: du är nu inboxad!

    Ore: tror tyvärr inte jag hinner luncha idag

  • muggles

    Jag tror jag ska ta och köpa nya (tajta) jeans. Jag har behövt ett nytt par rätt länge och först var jag för tjock efter Moa, och sedan trodde jag att jag kanske skulle bli gravid så det var ju onödigt att köpa då. Men nu kan jag nog lika gärna köpa flera par...

    Och börja planera resan till Guadaloupe.

    Har redan innan tant sagt till maken att jag vill dricka dyrt vin på fredag (trodde att jag ev skulle kunna överraska honom med ett plus lördag morgon - tji fick jag).

    Jag fattar bara inte hur jag kan inbilla mig så mkt...

  • muggles

    Nenne: jag som förra månaden hade hittat ngt slags balans - det känns som att den är helt borta nu igen

    Jag behöver fan snart psykologhjälp el nåt... (sitter här med tårar i ögonen - skit också)

  • muggles

    Lappis: hade du varit på Guadaloupe?! Min kompis var där nyligen med Langley och jag blev så otroligt sugen. Hon fick tag i en sista-minuten nu i början av januari, tror hon betalade ca 20 000 kr för hela resan (och då ingår kostn för tex utflykter mm). Själva resan gick väl på 14 000 kr med mat om jag minns rätt.

    Jag kollade lite på Langley igår om klimatet och när det är bäst att åka - vet du det? Det verkar vara orkansäsong tom maj-okt el vad det var?

    Borde kanske byta till resetråden men orkar inte...

  • muggles

    Lappis: men va fan! Vad betyder det för er del? Betyder det att er väntan förlängs med 1 år el? Kan ni byta land (Kina?)?

  • muggles

    Lappis: näe vad ledsen jag blir för er skull!!! Vi har ju iaf Moa...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge