• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Det som gör lite ont är väl när de klämmer på magen för att moderkakan ska komma ut. Men hon i rummet bredvid kanske skrek av någon helt annan anledning. Hon kanske klämde tummen eller så ... (*försöker lugna Vickan*)

    Vickan: tänk dig att i morgon eftermiddag/kväll eller så, så har du Trollet i famnen! Om inte förr. Kram igen

  • fru AM

    Så bra att overallen funkade!

    Iris kommer bli den allra sötaste kattfé världen skådat!

    PB: Skönt att det löste sig med skidorna. Bra att ni var tydliga mot butikskillen. Det mesta verkar gå att ordna verkar det som.


    BrudSommar2006 skrev 2010-02-16 13:27:21 följande:
    Idag har vi premiäranvänt den rosa overallen eftersom hennes andra inte hunnit torka efter tvätt, jag hittar inga tvättinstruktioner i den så jag har inte tordats torktumla den. Huvan var för stor men annars gick det riktigt bra, tur att vi hade den, annars hade Astrid fått frysa.Har varit i kalasbutiken i centrum och inhandlat gröna vingar och rosa kjol ifall att hon vill vara fe och kissekattmössa som alternativ. Får se om vi får på henne något av det eller inte.
  • fru AM

    Kan meddela att Hektor matvägrar sedan ett par dagar. Det började med lunchvägran förra veckan och har nu eskalerat till middagsvägran också. Vill bara ha frukostgröt med fruktpuré, mellanmålsfruktpuré samt välling. Inga tänder på G. Mysterium.

  • fru AM

    PB: du kan väl komma och spänna ögonen i honom istället?

  • fru AM

    När Hektor trilskas med maten tar jag genast tillfället i akt och klandrar mig själv för att jag ger honom burkmat. Har fått för mig att han nu istället vill ha hemlagad mat och äta själv lite mer (sitta och plocka med potatisbitar typ). Han har helt enkelt tröttnat på att matas med burkmat. Vad tror ni? Idag vid lunchen var det inte bara så att han knep ihop munnen - han spottade dessutom ut det lilla jag hade lyckats få in och såg ut som om han skulle kräkas.

  • fru AM

    Efter mitt senaste inlägg om Hektors matfobi så kom jag på att jag skulle laga lite mat till honom för att testa. Rusa ut i köket - sagt och gjort. Kycklinggryta med tomat, grädde, spiskummin, koriander, vitlök. Jättegott! Tyckte både jag och senare maken. Även Hektor verkade tycka det var ok men knep ändå ihop sin lilla rosenmun efter tre tuggor. Ville hellre äta majskrokar och gnälla på ett skärande sätt.

    Imorgon tar jag bort aptitförstörande mellanmål och bombarderar honom med hemlagat, spännande upplevelser och babyplockmat. Han verkar hungrig men vill inte äta. Extremt irriterande.

    Väntar på att maken ska lägga Livia - sen ska vi goffa i oss semlor för glatta livet. Vi har tre att dela på - förstår inte hur han tänkte när han köpte dem.

    Vickan: Lycka till om det händer något under kvällen/natten. Ja, man vet aldrig om man hinner lyckönska dig i morgon förresten så: Lycka till, helt enkelt! Bamsekram! Snart är trollet här!

  • fru AM

    EA: Grattis till lyckat läkarbesök (och påläst läkare som kände till FL ... ingen jag träffat i vården har känt till sajten, som faktiskt är en stor informations- och DESinformationskanal för många kvinnor i fertil ålder).
    Jag håller tummarna för er. Starta i mars!!!

    Koko: Tack för sängtips! Du har alltså sett den i verkligheten, våningssängen? Är den stabil?JAg tyckte den var jättesnygg - och precis den funktionen som vi behöver till Livias & Hektors rum. Egentligen hade jag velat ha sängarna i omlott/ i vinkel mot varandra men med den höjdskillnaden, men man kan inte få allt.

    Björn Ferry - aldrig hört talas om honom tidigare ... är det Bryan Ferrys okände son (som är oväntat bra på skidor)?

    VICKAN, TROLLET! Go, go, go!!!

  • fru AM

    T o m jag såg dansprogrammet igår - gillade den där stora mörka killen vars fru (?) hade fått axeln ur led.

    Är det dansarna som är små eller är de programlederskan som är lång?


    Lapinette skrev 2010-02-17 09:28:12 följande:
    Fru E - vad spännande, inte långt kvar!Tinga - igår var det ett riktigt bra avsnitt, flera höjdardanser.
  • fru AM

    Välkommen nya Muffin! Eller om vi ska kalla dig fröken Värmland med anledning av din fina bild!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge