• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Vickan - det låter onekligen (säger proffset i förlossning ... NOT!) som det snart är dags. Åhhh vad spännande!!!!

    MSW - tackar för hjälpen, ska försöka göra en insatts själv och kolla. Eventuellt kanske jag har någon artikel liggandes i min IVF-mapp.

  • Lapinette

    BS - vad jobbigt det måste vara för din make. Säger som kloka AM, kan de inte få lite egen tid tillsammans. Kanske ta hela lördagen och göra något skoj ihop.

  • Lapinette

    nenne - ja, jag känner igen det där med CvL och någon artikel. Som sagt, ska försöka kolla runt lite.

    Ville inte gå in här när min ena kollega lånade det lediga bordet bakom mig. Hon skulle hjälpa mig med säljbrev men fasen vad hon satt och pratade istället. Kom ihåg när jag förr delade rum ... fick inte mycket gjort för den pratkvarnen pratade non-stop.

  • Lapinette

    Googlade och hittade istället detta gällande tips på hur man blir gravid.

    5. Slappna av
    Stresshormonet kortisol kan påverka ägglossningen och leda till sänkt fertilitet. Gör sådana saker som du blir lugn av, vare sig det innebär en helg på spa, att promenera i naturen, att träna, att pyssla eller att meditera.
    Är du stressad i vardagen - överväg samtalsterapi. Enligt en studie på kvinnor som förlorat sin ägglossning fick hela 77 procent av tillbaka sin ägglossning efter att de lärt sig sänka stressnivån genom terapi.

  • Lapinette

    Cicci - hoppas jag känner och tänker lika positivt som dig när jag inte får sova om nätterna .

    nenne - visst låter det bra! När jag googlade råkade jag även hamna på FL. Där någon gett en tjej tipset om att slappna. En stackars tjej som försökt att bli gravid i 5 års tid. Jag lovar att hon fick mothugg bl a av en tjej som t o m blev avstängd från FL pga att hon tyckt att det var ett jäkla dåligt tips.

  • Lapinette

    Säger bara ... åhh, vad lugnt och fint det är här på BT.

  • Lapinette

    Ja, fattas bara annat! Om någon här inne inte är nöjd/glad över sitt barn så inboxa mig så ger jag min adress .

  • Lapinette

    Sweet - hej, hej *vinkar från ett snart mörkt Sthlm*

    Förstår absolut dina tankar och jag som inte har fått till något barn och har oförskämt bra just nu, ensam med min man får ju t o m de där tankarna ... ska vi verkligen skaffa barn?! Men vi blir hela tiden övertygade av andra att det goda överväger det onda .

    Sen har ju ni det extra tungt som jobbar så mycket och inte har någon släkting/nära som kan hoppa in och hjälpa till ibland. Satt själv här och funderade på att det verkligen skulle underlätta om vi hittade ett hus i närheten av min mamma (nu tittar jag ju även främst i det området ... men ibland fladdrar jag iväg).

  • Lapinette

    passionsblomman - har varit iväg och klippt håret och framför allt färgat bort allt grått.

    Parnassia - åhhhh, vad härligt med vår! Undrade först vart någonstans du bor som redan har fått så mycket grönt gräs och krokus .

  • Lapinette

    passionsblomman - nostalgi att titta på youtube.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge