• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    Groumphhhh! till Oupsie! 950 ansökningar är inte lätt, men NÅGON kommer ju få jobb, och det KAN bli du. Förstår att det inte känns så optimistiskt, men det är bara att fortsätta söka för förr eller senare kommer du vara heeeelt rätt person!

    Snaily: En äggkartong är ju inte så illa alls!!! Nu håller jag tummarna stenhårt för att personen med pipett/nål som gör ICSI inte är fumlig, och att simmarna fattar hur lattjo det är med dina ägg!

    Ska gå tillbaka och kolla lappis huslänk, råkade klicka ner det fönstret innan jag kollat på huset

  • Ore

    Hej hej Danicalifornia!

    Lappis: Folk förvånar en ibland...

    Fru E: 16 dagar ÄR lång tid. Var inte lappis tips att plöja några DVD-boxar???

  • Ore

    Borago ska kladdas ner i hårbotten, och ger en härligt flottig look i hela håret (tillåter också viss formning av håret - det är litet kul!)

    Hoppas, hoppas att alla ägg har haft en riktig romantisk och produktiv natt Håller tummarna!

    Sweet: Fru E (EA) har varit på ÄP i onsdags - 14 ägg var resultatet vill jag minnas, skall sättas tillbaka idag. Snaily fick ut en liten äggkartong med 6 ägg igår, nu håller vi tummarna för att det finns ägg att sätta tillbaka på lördag. PB har börjat spruta, så där blir det också ÄP så småningom...

    Start september har startat vad vi hoppas blir en plusvåg!

    Ciccis lillskorpa matkrånglar litet, trodde det var pga uvi men efter antibiotikakur krånglar det ff.

    Liten har fött en son, i raketfart.

    BS lilla Astrid har haft RS-virus, otäckt värre med adrenalin och liknande... Även Frullans Roffe har haft RS, men han är ju äldre och verkar ha klarat det bra.

    Hmm, har säkert missat något viktigt...

  • Ore

    Tinga: uuuuhhh, vinterkräksjuka Hoppas han kryar på sig kvickt som attan och inte smittar er andra...

    Sweet: Härligt att du njuter så av lill-skruttan! (minus sovandet då...)

    Egen säng har vi också till lillkillen. Tror dock inte att bvc har frågat om det...? Några kvällar då han varit väldigt uppspelt har han fått somna bredvid mig och sedan har han lyfts ned i vaggan. Likaså några morgnar när jag gärna velat sova/vila längre har han fått komma upp i sängen.

  • Ore

    Tjohoo för snailys ägg! Håller tummarna för att de trivs bra under långtidsodlingen!!!

    Åååååhhh vad trevligt med litet fuldans såhär på fredagen. *skakar på rumpan och inser att den är tillräckligt otränad för att det ska dallra litet lagom fult*

    Härligt att lillskorpan har fått i sig mat, Cicci!

  • Ore

    Snorkis: Meeeen vad klantigt om de inte monterat in badkaret rätt. Men det måste ju gå att reklamera, och så får de fixa till det (även om det blir dyrt för dem )

  • Ore

    Samhällsinformation är till för att spridas... Härligt med ett guldägg till Fru E!!! Håller tummarna för att det blir ett riktigt långbak!!!!!

  • Ore

    Apropå bastu så gillar jag att basta, men misstänker att det inte skulle bli av så mycket om jag hade en bastu... Fast om vi någon gång skaffar en sommarstuga vid vattnet så ska det minsann finnas bastu!

    Finns inte mycket bättre än att sitta i bastun efter ett rejält långpass på vintern! Dock brukar vi hålla oss ifrån öl just då, och äter apelsin istället

  • Ore

    Nu sover lillkillen (inte på min mage, för ovanlighetens skull ) och jag kan gräva i shoppingfynden.

    Trotsade både RS och kräksjuka och åkte en sväng på stan. (Hade nog fått köra vagnen i slalom på gågatorna för att komma i närkontakt med folk, så litet folk var där just nu, så det kändes ganska lugnt). Köpte litet grejer för att sy ett spjälskydd, tänker ta mig 17 inte betala 5-600 kr för spjälskydd som inte ens är snygga! (Men ville ha ett som var minst 30 cm högt). Men gissa om jag kommer bli mobbad av min familj, eftersom det var "småkryp" på tyget - spindlar och sniglar. De har jätteroligt åt min spindelnoja...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge