• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Vilken tur Anja hade som överlevde den kraschen! Inte otur som ramlade - med tanke på att de kastar sig ut i en backe som stupar i princip rätt ner - utan tur som överlevde.

    Igår hade vi barnvakt utan att ha bestämt ngt särskilt. Så vi åkte till Grand Hotel och drack drinkar och bokade bord på Epok (rätt ny restaurang på Humlegårdsgatan). Fast sen ringde barnvakten och sa att Hektor var jätteledsen (10 månader är dum ålder att försöka lämna bort ett barn) så vi åkte hem och stoppade honom i vagnen och promenerade till restaurangen så han somnade, ställde barnvagnen i entrén och åt middag. Tyvärr blev vi riktigt osams under middagen så det blev en tråkig avslutning på en annars väldigt trevlig och spontan kväll. Men i alla fall.

    Trolltroll?

  • fru AM

    Hoppas nästan hon får snitt snart, stackars Vickan. Cyberkram

  • fru AM

    Jag har hört från vår vaccinationsläkare att immuniteten bebisen har är från tiden i mammas mage - inte (bara?) från amningen ...

    Inget troll än!?

    HAr varit på Vårsalongen på Liljevalchs - rekommenderas för alla Stockholmsbaserade eller besökare. Mycket roligt, fint, uppseendeväckande, inspirerande. Även Hektor uppskattade konstverken och de kulturrussin som gick omkring och tittade (på tavlorna och på honom). Han tackar aldrig nej till en flört den gossen

  • fru AM

    Nenne: Försökte desperat få av honom byxorna, inte bara skjortan, men det gick inte! Måste vara fel på datan

  • fru AM

    Hurra för Trollet! Och Vickan! Och herr Vickan! Och BB-personalen! Och allt!

  • fru AM

    Vickan: du kan inte mms:a en bild till telis och galleriet också ...? Du har väl inget annat för dig)

  • fru AM

    PB: har dåligt samvete för det där (det har varit så stökigt med Hektor p sistone och renovering hemma osv) men jag SKA hjälpa dig!

  • fru AM

    Aha - du är en sån där curlingmorsa ...!

    (jag har själv ungefär samma åsikter om Hektors framtida fritidssysselsättning)


    Telis skrev 2010-02-18 20:41:12 följande:
    PB, hihi, när Anja körde sa jag till min son att han aldrig någonsin kommer att få köra störtlopp. Möjligen kan han få hålla på med curling. OM han lovar att ha hjälm.
  • fru AM

    Vilket sött Troll! Vilken snygg mun!

    Och Lill-Struttan i NYC blir bara sötare o sötare!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge