• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    muggles - Vad du kan göra är att lägga markduk under täckbarken.

    Nu bajsblöja.

  • _koko_

    lappis - Bara franska (om vi nu bortser från tillfällen då jag gjort rätt för att få huvudvärk... ). Det har sagts mig att det beror på att det är mycket mer tanniner i franska viner. Jag har till och med fått huvudvärk samma kväll vid några tillfällen! Men sorter/druvor, njaa, jag är ju en sån fantastisk kånnäsöör när det gäller viner så jag borde ju veta förstås. Men det gör jag inte.

    Vänner - Vilken fin kille! Det namnet fanns med på vår lista också! Populärt tydligen!

    Upptäckte att jag inte hade varit inne sedan mindres bror lagts upp heller! Ursöt, och väldigt lik storasyster tycker jag?

  • _koko_

    muggles - Nödvändigt vet jag inte, men det blir väldigt svårt för ogräs att ta sig upp genom. Vi har det under stenlagda gångar av samma orsak (fast där får man rensa ogräs ändå eftersom det fäster i sättsanden).

  • _koko_

    AM - Just det!! Om du vågar dig ut i förorten är du hjärtligt välkommen på en kaffe (finns mördegskakor också, men det får ju inte du äta ), så får du klämma själv!

    Hur som är vi jättenöjda, den är jättestadig! Det enda negativa var väl att instruktionen inte direkt var "ikea", men det gick bra till slut.

  • _koko_

    lappis - Jag kanske får börja föra vindagbok, det här var iaf en cotes du rhone.

  • _koko_

    lappis - Vi åt spaghetti och köttfärssås, och det MÅSTE vara rödvin i såsen, så då var vi ju tvungna att dricka upp resten. Sen, det här vågar man ju egentligen inte skriva här, men vi har börjat köpa halvflaskor eftersom vi dricker så löjligt lite (typ ett glas var till maten och sen inget mer) till vardags, och då är urvalet så att säga rätt begränsat.

    Nu ska lillebror få käk och sen ska vi ta en promenad. Kram!

  • _koko_

    Hello! Sitter och njuter av knak och brak och motorsågsbuller utanför, nu ryker äntligen björken! Eller, det är väldigt dubbelt, för jag ÄLSKAR björken, men den skräpar ner något vansinnigt och är dessutom i rätt dåligt skick.

    lappis - Tjohooo!! Vad spännande, äntligen är bollen i rullning igen.

    telis - Skönt med viktuppgång! Sist med lillebror lyckades han sprattla till precis när jag lagt ner honom, Bvc-sköterskan tyckte vi skulle väga en gång till eftersom han knappt gått upp något alls, och när vi gjorde det, utan sprattel, vägde han över 200g mer!

    kyl/frys - Viktigast för oss var höjden eftersom vi inte fick plats med två skåp. Vi har en 2m hög från Bosch, och skulle jag köpa nu skulle jag köpa två likadana såna, dvs inte en kyl/sval och en frys, utan två kombinerade kyl/frys. Sen har vi en fysbox i garaget också som är guld värd.

    Grönt bajs har jag inte varit med om, skönt att det är över och hoppas gnället går över också, men det är säkert utveckling-närhets-gnäll som nån annan skrev.

    AM - Har kommit på en nackdel till med sängen: Det är inte så lång mellan över- och underslaf, så man kan inte sitta raklång under.

    Parnassia - Precis, det är fröogräs som fått fäste hos oss.

    muggles - För mer envisa rotogräs kan man använda roundup (om man samtidigt klarar av att blunda för ev miljöeffekter), mycket effektivt.

    Hmmm, baksidan med motorsågsmuller är att lillebror inte lyckas somna, han vaknar till varje gång de börjar såga...

    Nu ska jag nog gå ut och erbjuda lite kaffe, vädret är ju vidrigt!

  • _koko_

    nenne - Knark och bark.

    AM - Ja, det är ju en fördel förstås, och vi har nog tänkt att conny ska få flytta upp sen också, så då är det ju bra att den inte är för hög. Och ja, det går att sitta längst ut på undrslafen.

    Kaffet och kakorna var mycket uppskattade, och ella´s kitchen banan/persika uppskattades av sonen, hurra!

    Längtar till dagishämtning trots vädret, idag hämtar både sambon och jag (bra anledning för honom att komma från jobbet), och sen ska vi försöka locka hem conny för att titta på trädet, får se hur det går. Vi har verkligen en ur-och-skur-kille, synd att vårt dagis inte är det...

    Vickan - Bra jobbat med löneförhandlingen! Jag har kommit så långt i mitt nytt-jobb-projekt att jag tagit reda på vem jag ska skicka min spontanansökan till.

    Spännande med sommarstuga, AM! Jag har aldrig förstått grejen med både hus och sommarstuga (två gräsmattor att klippa osv), fast nu när vi fått barn har det ändrats lite. Min bror pratar dock mycket om att köpa en sommarstuga, så jag hoppas han gör det!

  • _koko_

    Röstar även jag för tapperhetsmedalj till tinga, kanske ska vi skriva ett brev till kungen?

    PB - Ja, det är idag! Trist resväder för de stackars häxorna bara. Jag köpte 2kg lösgodis igår. Hoppas dock på att det som tidigare år bara kommer ett par sällskap och knackar på så vi får äta det mesta själva.
    Conny kommer få ett påskägg med några chokladbitar i (det enda godiset han äter). Funderade på att gömma åt honom, men tror att han är lite för liten ännu, det får nog bli nästa år.

    AM - Vi brukar nog ge något litet påskägg åt varandra (inget godis), men i år har iaf inte jag hunnit/orkat fixa något.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge