• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Sitter hemma och jobbar efter besöket hos frissan. Inbillar sig att det ska vara lugnt och skönt att sitta här men jäkla försäljare som ringer! Fast jag säger nej, vi behöver inte ungefär 20 gånger så fortsätter han och maler på *SUCK*.

  • Lapinette

    Antar att ferritin är ditt järnvärde som ägen lågt högt tidigare?! Vad vill de i sådana fall göra åt det? Eftersom inget gjordes tidigare.

    Är superhungrig ... och har äntligen fått börja med maten, panerad rödspätta, då maken har suttit i konfsamtal tills för bara några minuter sedan.

  • Lapinette

    Tycker panerad rödspätta är mums men gör det inte så ofta. Det blir skagenröra och pressad potatis till. Kanske ... är skitsugen ... så öppnar vi en flaska Sancerre. Tror inte maken blir svårövertalad.

  • Lapinette

    Fick en kaprifol av mamma för snart två år sedan men den ser jäkligt ynklig ut på vår balkong. Första sommaren råkade den få några hemska smådjur på sig ... som jag fick bort men oj, den har inte tagit sig alls. Älskar vår gamla kaprifol på landet som doftar gott om kvällen.

    Och visst här blev det Sancerre. Tyvärr är den så himla god och lättdrucken så min plan att ta halva flaskan ikväll och halva imorgon alt. på lördag stöp.

  • Lapinette

    nenne - du får gärna berätta vilka ingredienser som ingick i den italienska pajen. Behöver få lite nya infallsvinklar.

    Har nu avverkat fyra episoder (sen i söndags) av the Wire som Sweet så varmt rekommenderar på sin blogg.

  • Lapinette

    Snaily - skicka lite glatt morgonhumör till mig. Ville inte alls vakna imorse efter för mycket vin igår och en näsa som var aldeles täppt. Men efter ägg, bacon och två baljor med te mår jag mycket bättre. Har även knaprat på lite Esberitox för att mota Olle i grinden.

    Sweet - vi har nog kommit in i den. Tycker att det svåraste hittills har varit den amerikanska slangen som gör det svårt att förstå allt. Vi kör ju våra serier textade på engelska för makens skull. Har dock inte blivit "beroende" än men det kommer nog. Tycker om att varje del faktiskt är en timma lång och inte som på Entourage som är ca 25 min ... fast då brukar vi bränna 2-4 avsnitt på raken.

    På tal om serier så börjar en av mina favoriter igen på söndag, Brothers & Sisters. Dock har de valt att lägga den på Kanal9.

    Sweet igen - vad härligt med en barnfri kväll!

    nenne - ska kolla in pajreceptet. Vi gör paj (quiche Lorraine) ganska så ofta här hemma men ibland kan det vara skoj att plocka in lite annat i den.

  • Lapinette

    Vad tog alla party-fredags-sugna vägen??!!!

  • Lapinette

    Ahh... trodde de där jordgubbsdoftande var jasminer. Tänk vad man lär sig här på tråden. Min mamma gillar inte dem ... för hon hatar jordgubbar. Hur man nu kan göra det men det är något som sitter i sedan hon var liten och föråt sig.

  • Lapinette

    Precis ... fast det går aldrig att servera jordgubbstårta när jag fyller år och äter vi det på midsommar får vi göra det utomhus. Hon tål inte doften.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge