• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Liten med Mindre skrev 2010-02-27 12:59:58 följande:


    skulle du seriöst vilja börja simma istället så finns det sk dolme att ha mellan benen, för att flyta med.

    (ursäkta, men det lät väldigt roligt )
  • snaily

    Frullan
    Vad ledsamt med katten, stor kram!!! Förstår att ni är jätteledsna nu. Det var förstås rätt beslut men det gör ju inte sorgen mindre. Ta hand om er!

    Nu ska jag snart åka och jobba och titta på en dålig katt som jag hoppas inte har samma sjukdom som din hade.

    Jag undrar också varför det gick som det gick med IVFen, det blev ju inga befruktade ägg och ingen vet varför. Är redan igång med nästa försök, har sprutat i två dagar och förhoppningsvis blir det nytt ÄP v 10.

  • snaily

    Koko
    Hälsa sambon och gratulera!

    Själv har jag namnsdag idag, viktigt va?

    Liten
    Ser att du fortfarande är hemma, och vad bra att maken är bättre! Å, Sex and the city-filmen var det länge sen jag såg! Maken har fått genomlida den tillsammans med mig minst två gånger, säger han nu.

    Vilken jobbhelg det blev, har knappt hunnit vara hemma och slöa någonting! Bara för att jag skriver så nu så blir det väl mer jobb, peppar peppar... Har dock hunnit med en vansinnespromenad idag på eftermiddagen - det är när man går alldeles för långt och alldeles för länge på alldeles för mjuk nysnöig skoterled. Ett steg framåt och två steg tillbaka... ungefär. I två timmar. Helt slut efteråt, som efter värsta träningspasset.

    I morgon bitti bär det av till stan för första VUL för den här sprutomgången.

    Nej, klantiga jag, nu missade jag ju Uppvärmningen!
    Femmilen snart!

  • snaily

    GRUS i ögonen! Jobbat hela natten, eller ok då, sovit 1,5 timme... Upp 6.30 och på väg till doktorn nu. Krånglat mig ur att jobba på eftermiddagen i alla fall, skönt!
    Hörs senare. Skickar kramar till BS och Astrid!

  • snaily

    Hej brudar, oj vad ni skriver. Skyller på trötthet och minns inte vad jag tänkte kommentera...

    Nenne
    Myyycket sol och fika och jacuzzi och liiite skidåkning men bara om det funkar, tycker jag. (Som har sååå mycket egen erfarenhet av foglossning... not. Men det verkar väldigt obehagligt!)

    Telis
    Apropå era semesterplaner så vill jag bara påpeka att Gotland är en stor och viktig del av Götaland...

    PB
    Inget sexförbud under spraytiden för oss heller, ingen fara vid ev. graviditet sa doktorn när jag frågade. Annars verkar jag ha drabbats av väldigt lite biverkningar överlag - har nu sprayat ända sen i december fast med två omgångar sprutor med där också. Lite huvudvärk någon gång då och då vilket jag nästan aldrig har annars, och så min lilla överstimuleringshistoria också, men annars ingenting.

    Läkarbesöket gick väl ok, har inte hänt så jättemycket i äggstockarna än så länge den här gången, en del blåsor på gång i ena äggstocken men lite halvdåligt i den andra, mindre än vid förra IVF-försöket men så har jag ju lägre Puregondos nu också. Orkar inte stressa upp mig över att det såg lite halvklent ut, tänker att det hinner nog komma igång framöver. Ska dit igen på torsdag för nytt VUL. Och blodprov, men det får jag väl som vanligt fixa själv.

    Var ju aptrött egentligen men när vi kom hem mitt på dagen var det så stråååålande fint ute, sol sol sol på all härlig nysnö och bara ca 5 minus, så kunde inte motstå en skidtur i ett nyupptäckt skidspår. Helt underbart var det! Sen har jag sovit en stund och har inte tagit mig ifrån sängen efter det, gud så skönt att vara så här lat! Jag vägrar leka macho eller martyr i jobbet - vilket det känns som typ alla andra gör i mitt yrke! - så jag tänker faktiskt försöka ta det lite lugnt när det finns utrymme, efter att ha jobbat en hel del under helgen och sen en hel natt! Så det så!

  • snaily

    Fru E
    LYCKA TILL med sprutorna, det kommer gå så bra så! Shit vad vi ligger lika! Kan vi inte göra en deal att vi båda lyckas med IVFen?

  • snaily

    Lappis
    Ja, inför den här IVFen känner jag mig rätt avslappnad, alternativt totalt pessimistisk och övertygad om att det ändå inte är någon idé att hoppas, beroende på hur man väljer att formulera sig Men jag har ju hört att det är bra att slappna aav. Får se hur det funkar. Tänker sedan göra resultatet av mitt avslappningsförsök till äkta statistik och Den Enda Sanningen. Officiellt publicerat på FL eller nåt. Kanske.

  • snaily

    Ore
    Vad hemskt med kollegan! Beklagar!

    Klamrar mig fast vid OS-sammanfattningen på TV, snart inträder väl post-OS-depression.

    Jag och maken har shoppat symaskin ikväll, på nätet! Lugnt och skönt sätt att shoppa på, tycker vi båda men särskilt maken som är stor shoppinghatare om han måste gå i riktiga affärer (undantaget mataffärer och lite annat hobbyrelaterat).
    Symaskin och sömnad är makens avdelning i den här familjen, liksom matlagning för det mesta - passar mig rätt bra.

  • snaily

    Parnassia
    Vi hade nästan helt bestämt oss för att köpa en begagnad symaskin, men insåg efter googlande igår att det inte var så lätt att hitta som vi önskat, så det blev en ny till slut. Eftersom jag aldrig syr och maken nästan aldrig, så blev det billigast möjliga nästan: www.symaskinswebbshoppen.se/Produkter/tabid/126/CategoryID/21/List/0/Level/a/ProductID/30/Default.aspx%2cProductName

    PB
    SÅKLART att du ska vara med i vår plus-pakt, förlåt att jag inte skrev in dig från första början!
    Vilka kloka inlägg du skrivit idag förresten!
    Mästarnas mästare ska jag också kolla snart. Känner faktiskt av viss OS-abstinens, fånigt nog.

    Koko
    Bidrottninggeléburken har gnuggats mot både mig och maken, nu kan vi bara hålla tummarna Fast lyckas det inte på det här försöket (och det tror jag ju inte att det gör) måste jag nog stjäla ett barn någonstans bara för att ha någon att sätta sockan på!

  • snaily

    PB
    Jo, man ska tydligen bara gnugga burken sägs det, i alla fall var det HELT SÄKERT det som gjorde att Nenne plussade, och Koko, och... vilka fler?? Jag har så dålig koll på burkens historia. Antar att jag borde skicka den vidare till EA nu så kan hon kanske skicka den till dig... Ho ho EA!! Adress!?

    (Vill du ha ett mer uttömmande svar ang. bidrottninggelés eventuella effekt kan du säkert läsa spaltmeter om det på familjeliv... )

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge