• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Vi har tagit massor med foton på blommorna ute på landet och i julas gav vi mamma ett fotoalbum med enbart bilder från våra besök där ute. Hon blev verkligen jätteglad! Då kan man sitta en trist grå dag som denna och titta på blommorna och drömma sig tillbaks till en varm sommardag.

  • Lapinette

    Liten - leverpastejmacka ... mums! Själv sitter jag i kimono från Yasuragi och jobbar hemifrån idag. Det var nog därför (försöker hitta en ursäkt) som vinet slank ned så lätt igår kväll. För det kändes ju som fredag.

    Annars ... usch, vad grått och trist det är!

  • Lapinette

    Ja, den här tråden hjälper till på alla möjliga sätt. Jag har ju fått hotellrum bokat i Göteborg till förmånligt företagspris ... fast på min restråd ... av en snäll själ som jag aldrig har träffat IRL.

  • Lapinette

    Vad dött det blev här när blomforumet dog ut !

    AM - säger som nenne, permanent lösning låter väldigt hårt.

    Om jag ska återgå till blommorna .
    nenne - tycker att du ska fixa iordning ängen på framsidan.

  • Lapinette

    Säger bara iphone! Har haft mobilsäljare som jagat mig sen i augusti och jag har sagt till dem att jag endast är intresserad av att byta telefon om de kan erbjuda mig en iphone till ett bra pris (obs mitt företag står för abonnemanget). Nu äntligen kunde det komma upp med något bra så nu väntar jag på min nya vita iphone . Vit därför att maken har en svart så vi inte förväxlar dem på morgonen när vi ska iväg till jobbet.

  • Lapinette

    I love Magnolia och om vi flyttar ned till Rivieran så ska jag ha en Magnolia, ett olivträd, ett citron och så Mimosa.

    Sorry, nu har jag snöat in på blommor igen. En anledning till varför jag vill ha hus. Jag villha en trädgård.

  • Lapinette

    Fru E - av den anledningen planterade aldrig svärmor någon Magnolia i sin trädgård (att den skräpar ned) men vad fasen den är ju så himla vacker när den blommar.

  • Lapinette

    BS - låter tungt!!! Noterar, ska absolut inte skaffa katt.

    Om jag får gå ifrån det här med rodhodonhherhreodndeon till något helt annat. Vad röstar ni på? Ska ha tjejmiddag i nästa vecka och väljer mellan tre efterrätter.

    - Telis amarettodessert
    - vit chokladmousse med passionsfrukt och digestivekex i botten
    - apelsiner med mörk italiensk chokladglass och biscotti

  • Lapinette

    nenne - min mamma har en stooor rodhodonhherhreodndeon, eller kanske är det två, på baksidan på landet och där är det skogstomt och lite skuggigt. De verkar trivas som bara den!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge